Hogyan utasítsak vissza egy állást, amire kiközvetítenek?
Az előző munkahelyemet (orvos mellett voltam asszisztens) azért kellett otthagynom, mert egyre többet kellett számítógéppel dolgoznom, de mivel nem volt gyors-és gépírói végzettségem nem tudtam olyan gyorsan gépelni, ahogy az a munkáltatómnak megfelelt volna. Erre a munkaügyi központ küld egy levelet hogy lenne gépírói állás. Felhívtam a munkaadót, persze mondta hogy akkor ez így nem lesz jó. De e-mailt mindenképpen kell nekik küldenem, mert a munkaügyi központ ellenőrzi hogy jelentkeztem-e.
Ezt írtam az e-mailembe:
A Foglalkoztatási Osztály hívta fel a figyelmemet az Önöknél lévő Jegyzőkönyvvezető gépíró állásra. Az előbbi telefonbeszélgetésünkre hivatkozva mellékelten megküldöm az önéletrajzomat és az érettségi bizonyítványomat. Az elmúlt 10 évben orvos mellett dolgoztam asszisztensként (sebkötözés, vérvétel, receptírás, beutalók írása tartozott a feladataim közé), gyors- és gépírói végzettségem nincs, általános szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezem.
Ez szerintetek így megfelelő lesz a munkaügyi központnak, és egyértelmű a munkáltató számára is hogy nem én vagyok a megfelelő?
"általános szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezem, így nem érzem magam alkalmasnak erre a munkára.
Köszönettel,
Gipsz Jakab"
Így már egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!