Mennyire van nagy esélye annak, hogy munkaügyi központból kiközvetítenek egy munkahelyre?
Ne haragudj meg rám, de nagyon kis naív vagy kérdező...
Az a hivatal is mint a többi is csak dísznek van!
Ülnek ott bent és azt képzelik ők a tollasok. (az urak)
Közben meg xart sem csinálnak, és felveszik a fizetésüket ennyi.
Mellesleg a legtöbb munkáltató meg sem keresi ezeket mert azok is tudják, hogy ez csak egy kirakat az állam részéről az adódért.
A munkaügyi központoknak nem az a szerepük, hogy neked munkát szerezzenek, hanem az, hogy bürökratikusan AKADÁLYOZZÁK azt hogy az eddig befizetett pénzeidből amit a fizetésedből levontak hozzájuss a segélyedhez.
Továbbá üzletelés a szerencsétlen hülyékkel és mindneféle tanfolyamokra küldözgetés amiknek semmi értelme, de ezen is valaki jól keres. Közben meg a túlképzéssel még azokat a munkaterületeket is elkúrják amikből eddig valahogy de meg lehetett élni.
(kereslet kínálat arányának felborítása)
Lásd: targoncás, vagyonőr, sofőr.
Ennyit érnek a munkaügyi központok.
Nem elkeseredett vagyok, de komolyan ez a tapasztalatom, mellesleg van melóm.
Nekem a munkaügyi évek óta semmit sem segít.
Sőt, akárhányszor bemegyek, mindig úgy kezelnek, mint egy mocskos munkakerülő cigányt, nekem kell szégyenkeznem, holott én tisztességes magyar vagyok aki dolgozni akar!
A munkaügyire ne számíts.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kedves 2. válaszoló: nem tartom magamat naívnak, csupán..sok ismerős/rokon szerint, többre megyek, ha be vagyok regisztrálva a munkaügyibe, mint amúgy. Így is magamnak keresem folyton az állásokat, küldök önéletrajzokat, de eddig mind hiába. Sejtettem, hogy nem nagy dolog az, amit ők csinálnak. Plusz...csodákat a munkaügyitől nem hiszem, hogy várhatok.
A munkaügyis képzések már egy pár hónapja megszűntek.
Állást nem biztos hogy tudnak ajánlani. Amikor nekem kell mennem, az ügyintéző mindig megnézi, hogy van e az én végzettségemnek megfelelő ajánlat a rendszerükben. Ha van, ad közvetítő lapot, ha nincs, akkor nem tud mit tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!