Petya800 kérdése:
A Cv prof állásközvetítőnél mennyiért csináják a pályáztatást?
Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 21:57
1/7 anonim válasza:
Egesz pontosan mit is akarsz megtudni? Ha arra vagy kivancsi, hogy a munkavallalonak mennyibe kerul az allaskereses, akkor megnyugodhatsz, torvenyben tetelesen tiltott dolog penzt kerni munkalehetosegert.
2/7 anonim válasza:
Pályáztatásért kérnek pénzt, vagyis összeállítják a szakmai pályázati anyagodat és elküldik a külföldi (osztrák, svájci) munkaadóknak, akik ez alapján veszik fel veled a kapcsolatot.
Több ismerősöm is dolgozott a cégnél, mindannyian dicsérték, én is tervezem, hogy felveszem velük a kapcsolatot.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a reagálásotokat! A második válaszolótól kérdezném akkor a pályáztatás díját, ha az ismerőseidtől tudnál e esetleg érdeklődni? Mivel én is tervezem a külföldi munkát, csak azt az összeget nem találom sehol! Köszi előre is!
2016. aug. 24. 11:27
4/7 anonim válasza:
Legutóbb valami 40-50 ezer Ft-ról hallottam, de nem biztos, lépj velük kapcsolatba szerintem Skype-on.
5/7 A kérdező kommentje:
A 40-50 ezer aprópénz ahhoz képest, amit a Tiroli.hu kér! Ők 520 eurót kérnek. Azt kicsit sokallom! Mindenesetre felkeresem őket! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 25. 09:46
6/7 Editke007 válasza:
Én most néztem a honlapjukat. Ha új álláskereső vagy,akkor 55.000Ft és ha majd visszatérsz kapsz 10% kedvezményt!Néz meg a honlapot, mert van egy videóis fent egy élő álláskeresésről!Elég durva, ahogyan a csaj 2 óra alatt kapott 28 azonnali kezdéssel szobalányi munkákat!
7/7 anonim válasza:
A kérdés óta eltelt 6 és fél év. Ma a pályáztatás ára 250-350€ (100-140e ft) attól függ, melyik csomagot választod. Azért durva..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!