Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet jobb életet...

Sanry kérdése:

Hogyan lehet jobb életet élni? Többi lent

Figyelt kérdés

Üdv!

19 éves fiatal ember vagyok.

17 éves korom óta egyedül élek Pesten.

Iskolai végzettségem 10 osztály, mert választanom kellett, vagy tanulok , vagy éhen halok. Albérletet nem tudtam volna fent tartani, öltözködni sem, meg talán ételre sem lett volna elég. Így a munkát választottam.

Szeretnék jobb életszínvonalban élni és érdekelne, hogy estleg valaki tud -e biztos külföldi munkát? Csak azt azért nem amiért megdolgoztam azt meg is fizessék valóban! Vagy aki hasonló cipőben járt, neki hogy sikerült " kitörni" érdekelne mások hogy csinálnak.

2016. aug. 16. 05:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Csak azt szeretném amiért megdolgoztam, azt valóban fizessék meg*
2016. aug. 16. 05:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted 10 osztállyal "ki fogsz törni" nyugaton? Elárulom, ugyan olyan lesz mint itthon. Ott sincs kolbászból a kerítés. Inkább képzed magad.
2016. aug. 16. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy akkor sem szakmád, sem nyelvismereted nincs... Hát, úgy nehéz lesz... Nem tudom, milyen sulit végeztél, de én a helyedben megpróbálnám azt befejezni, nyelvet tanulni és utána próbálkozni (sokan tanulnak munka mellett)
2016. aug. 16. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Ismerettség nélkül szinte lehetetlen. Amúgy nem.

Nekem az öcsém is otthagyta a középsulit, itthon dolgozott 2-3 évet, aztán kiment ismerősökhöz Amerikába, ott kapott munkát, feketén ott maradt, és normális jó élete van. Párjával bérelnek egy kis házat, van 2-3 autójuk, és azóta már a zöldkártya is megvan, mert a felesége állampolgár.

De ez a legtöbb embernek nem elérhető, mert nincs senkijük külföldön.

2016. aug. 16. 20:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos a kényszer nagy úr.

Ha lehetne en is et tenném, de nincsenek kapcsolatok így aztán halott ügy. Nem tudom mit kéne csinálnom

2016. aug. 16. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!