Hogyan lehet jobb életet élni? Többi lent
Üdv!
19 éves fiatal ember vagyok.
17 éves korom óta egyedül élek Pesten.
Iskolai végzettségem 10 osztály, mert választanom kellett, vagy tanulok , vagy éhen halok. Albérletet nem tudtam volna fent tartani, öltözködni sem, meg talán ételre sem lett volna elég. Így a munkát választottam.
Szeretnék jobb életszínvonalban élni és érdekelne, hogy estleg valaki tud -e biztos külföldi munkát? Csak azt azért nem amiért megdolgoztam azt meg is fizessék valóban! Vagy aki hasonló cipőben járt, neki hogy sikerült " kitörni" érdekelne mások hogy csinálnak.
Ismerettség nélkül szinte lehetetlen. Amúgy nem.
Nekem az öcsém is otthagyta a középsulit, itthon dolgozott 2-3 évet, aztán kiment ismerősökhöz Amerikába, ott kapott munkát, feketén ott maradt, és normális jó élete van. Párjával bérelnek egy kis házat, van 2-3 autójuk, és azóta már a zöldkártya is megvan, mert a felesége állampolgár.
De ez a legtöbb embernek nem elérhető, mert nincs senkijük külföldön.
Sajnos a kényszer nagy úr.
Ha lehetne en is et tenném, de nincsenek kapcsolatok így aztán halott ügy. Nem tudom mit kéne csinálnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!