Tényleg ennyit keres egy informatikus Magyarországon?
2016. aug. 12. 10:27
21/26 anonim válasza:
Mi közöm nekem a munkásokhoz?
Hogy én jól éljek?
Mi bajod van velünk?
Miért nem inkább lépsz magadért?Miért nem válsz olyanná aki sokat keres?
Kérdem én kigátol?Rajtad kívül?
22/26 anonim válasza:
Mi a tök köze van a munkás órabérének az IT-s fizuhoz jóember? Mi ez a frusztráció?
(És ha már földrajzon nem figyeltél, legalább a googlebe írd be, hogy hol található a Balkán félsziget.)
23/26 anonim válasza:
Ha az alkohollal van baj, keresd fel a helyi AA-t. Komolyan. Segítenek.
24/26 anonim válasza:
balázskát miért nem sikerül azonnal kibannolni ahogy újraregel? Az első kérdéséből vagy válaszából 100% bizonyossággal lehet beazonosítani.. Mindig egy hetet trollkodik itt mire végre kidobják.
25/26 A kérdező kommentje:
Külföldi munka nem jön most képbe, lehet egyszer kipróbálok ott is érvényesülni, de az eddigi életszínvonalhoz képest havi 400.000 környéki fizetés (de még 280.000 is) nekem előrelépés lesz. Köszönöm a rengeteg választ, mindent végig olvastam, és mentek a zöld kezek!
2016. aug. 12. 14:26
26/26 anonim válasza:
Nekem nincs diplomám. Távközlési munkám van, kezdőfizetésem pályakezdőként 0 tapasztalattal 300 bruttó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!