Milyen szakmákból és foglalkozásokból van hiány Magyarországon?
Belőlünk IT-sokból hiány van,és egyre több.
Én ennek csak örülök.
Kifogás helyett keress megoldást,ez a különbség aki jól keres és aki nem.
Finanszírozd meg,van részletfizetés,hitel kölcsön.
Plusz sok helyen lehet utólagos fizetés is,csak nyitott szem kellene,és nem beletörődni vagy marad a szalag.
# 2/
Próbálj meg leakasztani egy normális kőművest / festőt / burkolót / víz-gáz-fűtés szerelőt szeptember közepénél előbb (augusztus eleje van!). Rögtön rájössz, hogy mindből durva hiány van...
"A kérdező kommentje:
Tudtam volna,hogy itt ilyen bunkó emberek vannak mint az első hanyagolom az oldalt !!! S'ggfej okoskodó megmondó ember aki csak itt menő gyerek ."
Nos édes fiam/lányom:
1.- éppen egy 57 éves nőt s'ggfejeztél le és mondtad rá, hogy itt menő gyerek - kérjél szépen bocsánatot :D
2.- nem azért írtam, hogy nem bírod beírni a keresőbe, mert okoskodni akartam. Ismered azt a mondást, hogy
"ne halat adj, hanem tanítsd meg halászni"? Ennek a mondásnak az a jelentése, hogy nem az az igazi segítség, hogy az orrod alá tolják a kész dolgot, hanem megtanítanak megfogni, hogy máskor is legyen halad :-)
Sajnos nagyon sok mai fiatal elé annyira készen oda van tolva minden, hogy képtelenek önálló gondolkodásra - ezért írtam azt, amit - csak nem akartam ilyen hosszú litániát írni róla. És ha hiszed, ha nem, ezzel a mondatommal is segítettem, mert legközelebb eszedbe fog jutni, hogy a keresőbe írd be és nem 1 nap alatt fogod megtudni egyesével, hogy mik a hiányszakmák, hanem 1 perc alatt az összeset :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!