Otthoni munka. Van ilyen?
Mind1 mennyi a profit/hó csak biztos jövedelem legyen.
Létezik ilyen ami nem lehuzás?
létezik, ha van hozzá eladható tudásod.
Bár otthon végezhető munkáknál a bejelentéses viszonyt felejtsd el.
Én otthon dolgozom, ékszereket készített (sablonok szerint). Szintén sablon szerint strasszköveket ragasztok ruhákra, táskákra.
Egy jó barátomnak van üzlete ő árul ilyen csecsebecse dolgokat. Minden hónapban megkapom rendesen a pénzemet.
De ez ismerős általi otthoni munka.
Szerintem csináld azt amit én csináltam. Minden barátot, ismerőst felkerestem, hátha tud valaki valami otthoni melót.
Már hogy ne lenne. Itt találsz egy csomót:
Persze eladható szaktudás kell hozzá, abból is távolról végezhető fajta: elsősorban programozás, webdizájn, egyéb grafikusi munkák, fordítás, cikkírás, ilyesmi. Angolul muszáj tudni, de a német, kínai és hindi sem hátrány. Konkurenciád az egész világ, de szerencsédre a képmutató amerikai, meg európai emberek nagyrészt igazából rasszisták, és inkább fizetnek többet egy szép, fehérarcú gyereknek, mint hogy valami koszos indiaival dolgozzanak együtt.
Ha ügyes vagy, a magyar átlagkereset többszörösét is össze tudod itt szedni, és ki sem kell tenned a lábad a ajtón. De nem könnyebb egy fikarcnyit sem így megélni, mint rendes munkahelyen, azt garantálom.
Szia. En tobbfajtat csinalok itthon. Ha erdekel j
Kuld el privatban emailcimed es atkuldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!