Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik valós otthoni munka?...

Létezik valós otthoni munka? Bedolgozás, csomagolás stb.

Figyelt kérdés
Én már évek óta nézegetem az efféle hirdetéseket...de csak marhasággal találkoztam. Vagy átverés, vagy lehúzás, vagy hálózatépítős mellévaker volt mind. Nekem olyan kellene, ami tényleg munkát ad, amit itthon elvégezhetek és fizet is. Nem hiszem el, hogy senki nincs, akinek összejött volna tényleg egy rendes otthoni munka!! Segítsetek!
2016. júl. 27. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Van, de nem bedolgozós. Szomszédom pl. évente ha kétszer bemegy a munkahelyére. Ő felsőfokú szakképzettséggel rendelkezik, mérnök, s informatika környékén ügyködik. Pontosan mit, nem tudom.

Programozó, webfejlesztő is tud otthon dolgozni. Van még néhány munkakör, ami otthon végezhető.

Olyan nincs, ami pár perc alatt begyakorolható, s otthon el lehet végezni.

2016. júl. 27. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

csak akkor van, ha van haver jó helyen, aki pont neked szervezi ezt ki.

Amúgy nincs!

2016. júl. 27. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Magyarországon van egy olyan hülye mentalitás a munkáltatók részéről, hogyha "nincs szem előtt az alkalmazott, akkor az nem is dolgozik"

+ ugye egyes munkák esetében drága a kiszervezés.

amit meg számítógépes munka, oda tudás kell.

2016. júl. 27. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Valóban létezik, de ahhoz szaktudás kell. Valószínűleg neked nincs ilyen.
2016. júl. 27. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Én tudok, csináltam is.

Kérdőívezés. Bementem egyik nap a papíralapú kérdőívekért, telefonszámokért, és otthonról felhívtam az embereket, kikérdeztem őket. Jól fizetett + tel.számlát is kifizette. :)

Vagy tényleg jó programozónak kell lenni. Párom olyan helyen fog dolgozni, ahol egy idő után otthonról melózhat. :)

2016. júl. 27. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
IT mérnök, könyvelő, ügyvéd-mind dolgozhat otthonról
2016. júl. 28. 11:58
 7/7 MZ.per.X ***** válasza:
100%
Olyan munka nincs, hogy nem értesz semmihez, és még házhoz is jön... :D
2016. júl. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!