Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen otthoni munkákat...

Hancock22 kérdése:

Milyen otthoni munkákat tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Előre láthatólag az egész augusztusom szabad lesz, és szeretnék valamilyen itthoni munkát végezni.

Tudom, mindenhol azt írják "szerinted ha lenne ilyen akkor valaki járna egyáltalán dolgozni?" , de apum is mesélte hogy régen volt ilyen, és ismerek is olyat, aki csinált hasonlót, szóval a kérdés az , hogy tudtok-e linket esetleg, vagy hasznos infót?

18 éves vagyok és mivel egész nap itthon leszek, így arra gondoltam talán sikerül valamit találnom.Elsősorban olyanra gondolok, mint hajtogatás, vagy valamilyen hasonló pipere munkák.(Ismerős csinálta ezt)Esetleg számítógépes is jöhet, de még nincs végzettségem, illetve nem is vagyok otthon annyira a témában... Minden válaszolónak megy a zöld pacsi!!

2016. jún. 30. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokat feltették már ezt a kérdést az oldalon. Nézegesd meg az ottani válaszokat.
2016. jún. 30. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerősöd és apukád is tud ilyet, akkor miért nem tőlük kérdezed?
2016. jún. 30. 19:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Apum csak tudja, hogy van/volt ilyen, de ő nem csinálta, az ismerősömmel pedig nem találkoztam régóta és így nem volt alkalmam megkérdezni.Amint lesz, addig nyaggatom amíg nem mond valamit.

-

Még nézegetem az oldalt, csak nagyrészt ugyanazok a válaszok vannak. De optimista maradok.:)

2016. jún. 30. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom lelohasztani a lelkesedésed, de nem fogsz ilyet találni. Ez nem optimizmus meg pesszimizmus kérdése, hanem realizmus.

Max ilyen online mlm-es meg bináris opciók, meg hasonló hókuszpókuszokkal találkozhatsz, amikkel inkább bukni lehet pénzt.

2016. jún. 30. 20:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Ahogy az ehhez hasonló kérdésekre jövő válaszokat látva veszem észre, hogy tényleg igaza van aki azt mondja ilyen nincs. Még nézelődöm, hátha találok valamit, de úgy néz ki már nem nagyon találni ilyet. Lehet hogy csak személyes kapcsolatok segítségével lehetséges.
2016. jún. 30. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szakértelem nélküli nincs, kár is keresni!
2016. jún. 30. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Még nővérem csinált ilyesmit, nagyjából 10 éve, suli mellett. Egy képzőművész (vagy mi a fene) bízta meg azzal, hogy piros szalagból masnikat csináljon, nem tudom pontosan mihez, talán babákhoz, vagy ilyesmi.

A masnik darabjáért kapott kb 5 forintot. Na most ehhez nagyon sokat kellett csinálni, hogy legyen neki pár ezer forintja moziba menni, meg bulizni esetleg. A lényeg, hogy ő nem internetről, hanem ismerős ajánlásával jutott ehhez a "munkához", és nagyjából zsebpénzt tudott vele csak keresni, értelmes összeget nem.

Szerintem ilyen se nagyon van már, vagy ha mégis, akkor nem a neten hirdetik meg.

2016. júl. 1. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

Tanulj meg programozni és hasonlók(bár ez sajnos nem 1-2 hónap)

És akkor tudsz szabadúszóként dolgozni freelanceren, upworkon és hasonló oldalakon keresztül

vagy esetleg egy Androidos játékot dobj össze Unity-ba majd tegyed tele reklámokkal, töltsd fel Google Play-re, és már jön is a pénz(ha elegen letöltik)

Esetleg Kezdj el Youtube videókat készíteni, havi pár százezer nézettség után összetud jönni 300-400$ a határ a csillagos ég.

Vagy nyiss egy webshopot Shopify-on vagy wixen(30-60$ bol megvan a Domain bejegyzés + a webshop engine költségei) És kezd el Dropshipping módszerrel árulni, így nem kell raktárkészlet és hasonló hülyeségek.

2016. júl. 1. 11:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Jövőre elméletileg tanulok majd programozni, így abból lehet is valami. :D
2016. júl. 1. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!