Pályakezdő voltam és 2 hónapot dolgoztam, hogy tüntessem fel az önéletrajzomban? Feltüntessem egyáltalán?
Figyelt kérdés
Pályakezdő voltam és 2 hónapot dolgoztam, hogy tüntessem fel az önéletrajzomban? Feltüntessem egyáltalán? Gondolok itt arra hogy munkavégzés idejéhez ha 2016 ot irnék és hónapot nem akkor az úgy megfelelő lenne? kérem segítsetek2016. aug. 2. 15:07
1/3 anonim válasza:
hazudj, írj többet, nem fog kiderülni, ha mégis megkérdik miért nincs benne a kis könyvedbe mondd, hogy előtte gyakorlat volt.
2/3 A kérdező kommentje:
a kis TB könyvembe bennevan. A kérdésem az lenen hogy az önéletrajzba hogy tüntessem fel hogy 2 honapot dolgoztam?
2016. aug. 2. 15:24
3/3 A kérdező kommentje:
hazdujak a cél érdekében, hogy minél hamarabb hívjanak állásinterjura?
2016. aug. 2. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!