Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 25 éves frissdiplo...

Szerintetek 25 éves frissdiplomásként (nem büfészak) mi számít jó fizetésnek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 19:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"viccelsz egy melós ennyit kap ezért megérte àm tanulni."

Tudom ez így van a cégnél a szakmunkások jobban keresnek.

2016. júl. 30. 15:30
 22/24 anonim ***** válasza:
17-es, epítőmérnököknél pályakezdőként pedig ez a realitás. Hogy később mi lesz, azt nem tudom. De pályakezdő mérnöknek lenni sem feltétlen leányálom.
2016. júl. 31. 14:39
 23/24 anonim ***** válasza:
kezdőként csak nagyon kevesek keresnek jól a szoftverfejlesztőket leszámítva aztán feltételezem, idővel más szakmákban is van tér ( nem csak vezető beosztásúaknak ) a jobb bérezésre, összbevételre
2016. aug. 1. 18:53
 24/24 anonim válasza:

Tényleg nagyon bocsánat, ha rosszul fogalmazok, nem jogon tanultam, de ismerek sok embert onnan.

Első tapasztalatom az alapján amit mesélnek, hogy nem mindegy melyik városban helyezkedsz el. Budapest nyilván többet fizet.

És ezt remélem jól használom: ismerősöm most fejezte be az 5 évét, és ügyvédbojtár egy közúti balesetekre szakosodott ügyvédi irodánál Budapesten. Ő nettó 220-at keres. Másik ismerősöm mostanság fog végezni, Ő gyakornok a BB-nél és 850/óra bruttót kap.

Nekik nem volt nehéz elhelyezkedni, de ennél több pénzt reméltek.

2016. aug. 3. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!