Leégés új munkahelyen-jártál már így?
Nem leégés az, csak annak fogod fel. Kell több hónap, mire belejössz. Ez csak sima tapasztalatlanság, nem leégés.
Kollégától megkérdezték, mikor vetik a búzát, és nem tudta. A cink ebbe csak az volt, hogy agrármérnök szakon végzett, és a Bsc mellett Msc, azaz mester diplomája is volt.
Nekem 10 hónap után volt egy nagy beégésem. 11 napig egyhuzamban 12 óráztam, hazaérve nem volt lehetőségem aludni kocsmazene, esküvői zajok, ütvefúró, házbontás éjszaka, meg egy redvás alkoholista a faterom, aki az élet rejtelmeit a fülembe kiabálva próbálta megfejteni 2 hetes szabija alatt. Persze ő jól bírta nappal aludt, délután pia, este őrjöngés és késsel hadonászás, őrjöngés úgy is megmerlek ölni, mikor alszol, nem hiszed el megmerem tenni....
Az összes alvás amit sikerült összehozni, a reggeli 25 perces buszozás és az esti hazabuszozás, ha éppen volt ülőhelyem. A 12edik napon főnököm közölte, nem látja rajtam az igyekezetet, a két napja kiadott feladatokból (extra a többi mellé) még mindig nem csináltam jelentést, nekik olyan mérnök kell, aki nem csak a 8órát tölti ki, megvan benne az akarás és tudásvágy! Kaptam 2 órát, hogy elkészüljek, majd behívatott egy gyűlésre, ahol szépen beégtem 25 ember előtt, 50 perccel később már hazafele utaztam, lefeküdtem aludni és 3 nappal később felkeltem reggelizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!