Más munkahelyen is elkezdenek piszkálni valakit, ha el akarják érni, hogy magától felmondjon?
Figyelt kérdés
Nem akarom leírni, hogy hol dolgozom, csak annyit, hogy multinál. Egyéb okokból akarnak kicsinálni, nem azért mert a munkámmal ne lennének megelégedve. Más munkahelyen mi a helyzet, ez érdekelne. Történeteket is várok, munkahely megjelölése nélkül. Előre is köszönöm!2016. júl. 7. 18:27
1/2 anonim válasza:
Mindenhol mindenkivel kötözködnek, addig amíg meg nem ismernek . Az időtartam változó, lehet ez 2 hónap, 1/2 év, 1 év, 10 év , de lehet egy egész élet sem elég .
2/2 A kérdező kommentje:
De én már 7 éve ott vagyok a cégnél, ismernek jól!
2016. júl. 8. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!