Új munkahelyen neked hogy ment a betanulás?
Új munkahelyen vagyok, az előző helyemen 5 évig voltam, ott természetesen már ment minden.
Itt 1 hónapja vagyok, de sajnos elég sok mindent nem tudok még.. Meséljetek, nektek hogy ment :)
Ritka technológiákkal dolgozom, nálunk 1 év alatt senki nem szokott 100%-os teljesítményű munkát végezni, a cég is tudja ezt, türelmesek mindenkivel, mivel nem lehet a "fogasról" leakasztani olyan embert, aki ért hozzá.
Ne aggódj, ez teljesen természetes, hogy 1 hónap alatt kb semeddig nem jutottál, nem is azt fogják nézni a próbaidő végén, hogy mindent tudsz e, hanem azt, hogy mindent meg fogsz e tanulni.
(kivéve persze, ha valami árokásás/takarítás szintű munka, ott azért elvárás, hogy 1 hónap után már mindent tudjál)
Akkor tényleg ne aggódj! Mondom, mi a próbaidő végén mindig azt a kérdést tesszük fel, hogy maradjon, mert jól halad a tanulással, vagy menjen, mert sosem fog a végére érni.
Ha úgy érzed, hogy haladsz, akkor ne aggódj, hogy 1 hónap után még nem te vagy a szenior a csapatban, pl multiknál gyakran az első hónap elmegy mindenféle céges tréningekkel, formaságok intézésével, én például az első hónap végére még 0 dolgot tanultam, mert addig az időm 99%-ban tréningeken voltam, amik nem a munkámról, hanem a cégről szóltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!