4,5 éves tapasztalattal rendelkező gépészmérnök mennyit kereshet?
24 évesen, egész képzési idő alatt gyakorlaton lévő, frissen végzett gépészmérnökről beszélünk. Felsőfokú angol nyelvvizsgával.
Nagyjából?
Valamelyik angol anyanyelvű országban külföldön mennyi lehet a fizetés?
Ha egész képzési idő alatt gyakorlaton voltál, az nagyon előnyös és jó, de azért szerintem nem ér teljes 4 év gyakorlattal. Ettől függetlenül én azt mondanám, hogy min. bruttó 400.000 elkérhető, de akár 450.000 is ha olyan céghez mész.
Azért az fontos kérdés, hogy ahol gyakorlaton voltál eddig, az tervez-e átvenni teljes állásra? Gyakornokként mennyit kaptál ott? Abból azért lehet következtetni arra, hogy milyenek a viszonyok a cégnél.
Minden esetre a bruttó 400.000 a minimum, ilyen esetben én bruttó 350-et még esetleg akkor elfogadnék, ha valami extra jónak ígérkezik a munka, de annál alább nem adnám semmiképp sem. Sokszor nem csak a pénzt kell figyelembe venni, hanem a munkát, fejlődési lehetőséget, munkába járást, egyéb költségeket, munkatársakat, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!