Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 4,5 éves tapasztalattal...

4,5 éves tapasztalattal rendelkező gépészmérnök mennyit kereshet?

Figyelt kérdés

24 évesen, egész képzési idő alatt gyakorlaton lévő, frissen végzett gépészmérnökről beszélünk. Felsőfokú angol nyelvvizsgával.

Nagyjából?

Valamelyik angol anyanyelvű országban külföldön mennyi lehet a fizetés?

2016. júl. 25. 21:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha egész képzési idő alatt gyakorlaton voltál, az nagyon előnyös és jó, de azért szerintem nem ér teljes 4 év gyakorlattal. Ettől függetlenül én azt mondanám, hogy min. bruttó 400.000 elkérhető, de akár 450.000 is ha olyan céghez mész.

Azért az fontos kérdés, hogy ahol gyakorlaton voltál eddig, az tervez-e átvenni teljes állásra? Gyakornokként mennyit kaptál ott? Abból azért lehet következtetni arra, hogy milyenek a viszonyok a cégnél.

Minden esetre a bruttó 400.000 a minimum, ilyen esetben én bruttó 350-et még esetleg akkor elfogadnék, ha valami extra jónak ígérkezik a munka, de annál alább nem adnám semmiképp sem. Sokszor nem csak a pénzt kell figyelembe venni, hanem a munkát, fejlődési lehetőséget, munkába járást, egyéb költségeket, munkatársakat, stb..

2016. júl. 26. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!