Milyen lehetőségekre és fizetésre számíthatok a következő feltételekkel?
Gépészmérnöki alapképzésem van (BSc), valamint CNC-programozói diploma + középszintű angol nyelvvizsga. Meg még a Microsoft Office csomag minden programjának használatáról diplomám (bár gondolom ez utóbbi nem sok vizet zavar)
Három hete szereztem meg a BSc-t, és a napokban adom be több helyre is az önéletrajzomat.
Milyen kezdőfizetést ajánljak magamnak, ha ilyen kérdésre kerül sor? Illetve mennyi lenne az illendő, amit kellene kapnom?
Igazán kedves vagy kedves 3. hozzászóló. Az alapján, hogy véletlenül diplomának neveztem azt a papírt, amit nekünk még középiskolában "diplomaként" adta át, le tudod következtetni, hogy ki milyen munkát érdemel, és milyen szellemi kapacitású, a közmunka inkább rád vall.
Mindent együtt véve, köszönöm a válaszod azon részét, ahol választ adsz a kérdésemre.
Igen, az ECDL-re gondoltam.
Bács-Kiskun-megyében keresek munkát. Egyébként melyik régiók/megyék azok, amelyekben magasabb a bérezés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!