Középfokú végzettséggel, Bruttó 200. 000 ft jónak számít?
Figyelt kérdés
Ennyit ajánlottak fel,egy multinál ügyeletes vezető pozícióba.
Eddig kevesebbet kerestem máshol,viszont ott minimális felelősségem volt.
Ebben a pozícióban viszont sok mindenért felelnék,áruért,forgalomért,beosztottakért stb.
2016. júl. 20. 20:38
11/16 anonim válasza:
Én vagyok a kávéfőzős. Szövegértés!!! Bruttó 200 e-ről volt szó, ami netto 133 e. Olvass is néha.
12/16 anonim válasza:
melyik cégénél? van e jelenleg ilyen jellegű nyitott pozíciójuk? :) felsőfokú végzettségem ( közgáz ) van.
13/16 anonim válasza:
Akkor ti még nem dolgoztatok közalkalmazásban. Onnan váltottam köztisztviselésbe, de nekem még ez is xar a megélhetéshez és a gyermekneveléshez. Szóval az sem bánnám, ha nem hosszabbítanák a szerződésem, egyedül a magánirodát sajnálnám. Úgyis van majdnem Msc-n (utolsó félévem lesz) a 3 három Okj-m, illetve egy terhelhető marha vagyok smafu túlóra kifizetéssel. :S
14/16 anonim válasza:
Miylen jó, hogy itt mindenki olyan jól keres középfokú végzettséggel, hogy kevesli a brutto 200 ezret. Kezdő bérként diplomával sem kaptam ennyit. Mostani fizum a max 5 éves tapasztalattal brutto 250.
15/16 anonim válasza:
háááát panasz igazából nem lehet ennyi pénzre
de azért vannak, ahol adnak többet is.
16/16 anonim válasza:
Kevés, kérj többet, min. br. 300at!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!