Középfokú végzettséggel, Bruttó 200. 000 ft jónak számít?
Ennyit ajánlottak fel,egy multinál ügyeletes vezető pozícióba.
Eddig kevesebbet kerestem máshol,viszont ott minimális felelősségem volt.
Ebben a pozícióban viszont sok mindenért felelnék,áruért,forgalomért,beosztottakért stb.
Vannak napok a héten,mikor én vagyok az ügyeletes vezető.
Nyitok-zárok,forgalomért felelek,eligazítom a kollégákat,hogy mi a teendőjük a napon stb.
túl sok felelősség, kevés pénzért.
Inkább pakolok árut 180ért, ahol nincs semmi felelősségem, max lebsznak ha eltörök valamit.
Igen-igen az alapbér tényleg 133 ezer
Viszont erre rájönnek különböző pótlékok( műszakvezetői pótlék,vasárnapi pótlék,forgalom után is kapok valamennyi bónuszt)
Így havi nettó 160-170 ezerbe jönnék ki.
Szerintem nem fovarosrol lehet szo.
Ez nem szamit rossz ajanlatnak, el lehet fogadnod! Ha nem tetszik, a 3 honap probaido alatt ott tudod hagyni oket, akkorra mar latod amugy is, hogy a fizeteseid alapjan mennyit kapsz valojaban.
Tapasztalatszerzesnek akkor is ugy gondolom, megerne, innen mar jobban tudnal mozogni mashova ugy 1 ev mulva. Ha tetszik a ceg, akar elorelepesi lehetoseget is kaphatsz, ahol mar jobb bert kapsz.
Hasonló munkáért kereskedelemben, nekem is ugyanennyit ajánlottak szakirányú végzettséggel. Én elfogadtam nem olyan rossz az. A felelősség relatív. Az utolsó árufeltöltő is felel az árukért és eszközökért (ez benne van a legtöbb msz.-ben) csak nem próbálják behajtani rajtuk.
A 180e-ért kávétfőzök és hasonló hsz.-ekről meg annyit hogy ahol ilyen bruttó bért ajánlanak kávéfőzésért ott kolbászból van a kerítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!