Ha a felmondás miatt tönkremegy a cég az úgy OK?
Egy elég gáz cégnél vagyok tervező (27 évesen), itt az elmúlt 10 évben mindig max 2-3 fő tervező volt. A legutóbbi időkben már csak én voltam meg 1 gyakornok gyerek (eddig összesen 2 különböző ember), akiknek nem volt még meg a diplomája, mondjuk attól még tudtak ezt-azt csinálni...
De most egyedül lettem, mert felmondott az aktuális gyerek.
És ugye a főnöknek ÉPPEN nem olyan nagyon rossz ez, mert nem kell bért fizetni :D
Nyilván azért jó neki a leggagyibb munkaerő, mert azzal is meg lehet csináltatni bármit, csak elég hangosan kell ordibálni?
Na de ha én pl felmondanék, akkor tönkremennének.
És az az igazság, hogy tényleg fel akarok mondani. Szerencsére nem szopatott meg horribilis felmondási követelményekkel, 30 nap felmondási idő van a szerződésben és pá (2 éve vagyok itt)
Pénzt úgysem adna annyit (mondjuk 400 br is nevetséges lenne), amitől érdemes lenne itt maradni, ráadásul ha ő ad pénzt, akkor nála a labda és jönne a köcsög feltételeivel (érted, még én nekem kellene elnézést kérni) :D
Na, ugyhogy nincs értelme itt hosszú távra tervezni, csak sajnos az idős főnök-tulajdonos egy elég agresszív ember és sajnos nagyon intelligens is, és ezért biztosan nagyon felháborodna, ha én itt akarnám hagyni.
Addig oké, hogy felvett engem, mert amúgy máshova nem kellettem, de bocsi, én végeztem a munkámat a nyomott fizetéssel korreláló mértékben, egyéb dolgot nem kértem.
Vélemény?
:D :D :D :D :D :D :D :D
sajnálom hogy neked nincs (jó) munkád :( és irigy vagy
hát barátom, 20 éve a saját könyvelőirodám vezetem, de tényleg, neked van igazad.
Szánalmas kis pcs.
Mire lenne bárki irigy mikor sz*r munkád van?
Mar annyiszor leìrtad hogy utálod...ennyire èletkèptelen ne legyèl, bár gondolom nem kellessz sehova.
talán részesedésed van a cégben, hogy érdekel, hogy összeomlik, becsődöl? Nem, akkor meg??
Főnököd nem korrekt veled, te miért is lennél vele az?
Az ilyen embereket szokták elnyomni.. mint a példádon is nagyon jól látszik. Rád bíznak 2 meg 3 embernyi munkát, te meg vagy olyan jószívű, hogy puszira megcsinálod, pedig ez egy munkahely, üzlet, ott pedig szabályok vannak és nem jóhiszeműség!
Ne azt nézd, hogy ő felháborodna e. Neki is tisztában kell lennie a viselkedése következményivel.
Ha menni akarsz, menj, nem kell elviselni az ilyen agresszív fazonokat. Nem is egészséges.
"sajnálom hogy neked nincs (jó) munkád :( és irigy vagy"
hamár személyeskedni akarsz... Én építésvezető vagyok egyedül, remek munkám van de ha én felmondanék felvennének egy másikat és az élet menne tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!