Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten adminisztrátori...

Budapesten adminisztrátori fizetés?

Figyelt kérdés
Elsősorban azok válasza érdekel, aki ilyen munkakörben dolgozik. Mekkora vagy milyen cégnél vagy és mennyit keresel?
2016. júl. 13. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon attól függ, hogy ténylegesen mi a munka, milyen adminisztrátor? Mit adminisztrál, ettől függ.
2016. júl. 13. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Nagy cégnél vagyok, több mint 1000 alkalmazott, és pénzügyi adminiszttációs munkát végzek. Leegyszerűsítve: bejövő számlákat könyvelek, amik utána mennek kifizetésre.

Idei béremelés után 279 ezer a bruttóm.

2016. júl. 13. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagy világcégnél vagyok, de a pesti cég nem olyan nagy létszámú, kb 50 fős. Vámügyes osztályon vagyok adminisztrátor, a vámosok munkáját támogatom. Kezdő fizetésem bruttó 240 ezer, nemrég kezdtem.
2016. júl. 13. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
előző két válaszoló: nekem van közgáz a diplomám de mérlegképes könyvelő nem vagyok... így lehet végezni ehhez hasonló munkákat vagy elvárás a mérlegképes?
2016. júl. 14. 12:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az adminisztrátor nem könyvelő. Miért kellene mérlegképes könyvelői végzettség hozzá?

Konkrétan milyen munkára gondolsz?

Egy adminisztrátori munkakörbe - mint meghatározás - az adott cég profiljától függően kismillió dolog tartozhat bele.

2016. júl. 14. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
például ezért gondoltam: "bejövő számlákat könyvelek" + az általában véve meglévő irreális elvárások miatt :)
2016. júl. 14. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, az én munkámhoz nem kell könyvelőnek lenni, sőt nekem egyáltalán nincs pénzügyi végzettségem, műszakira jártam. A számla könyvelés gyakorlatilag csak annyit jelent, hogy beviszem a számla és a szállító adatokat, valamint kiválasztom a megfelelő költséghelyeket.

Akik accounting-on vannak, és csinálják a havi zárásokat, meg főkönyvi egyeztetéseket, azoknál már elvárás a számviteli tudás, de szerintem a mérlegképes végzettség nem. Igazából a cégnél nem foglalkoznak azzal, hogy kinek milyen papírja van. Aki megtudja csinálni, az csinálhatja.

2016. júl. 14. 15:44
 8/9 A kérdező kommentje:

3as vagyok:

Nekem nem kellett hozzá ilyen végzettség. Diplomám van x szakon, nem teljesen ide releváns. Más végzettségem nincs. Folyékony angolt kértek még, mert elég sok mindent angolul kell csinálni.

Én is számlákkal dolgozok leginkább, számlákat állítok elő partnereknek illetve vámos számlákat kezelek.

2016. júl. 14. 18:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Jézusom, ezt a kérdést a húgom írta ki tegnap, és én arra válaszoltam, de nem tudtam, hogy ő írta ki :D

Csak most belépve maradt az ő regisztrációjába és arról válaszoltam:D

Ekkora véletlen nem sok van a világban azt hiszem :D

Hirtelen azt hittem, valami rendszerhiba, hogy az én válaszomat a kérdezőjének írja :D

Mellesleg a húgom is ilyen jellegű munkát keres, de neki nem nagyon akarnak 110-120 felett ajánlani.

2016. júl. 14. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!