Önéletrajzhoz mellékelhető fotót hol érdemes készíttetni?
Figyelt kérdés
Nézegettem már különféle fotósokat, de elég drágának tartom még az 5000 Ft-os megoldást is. Ismer valaki esetleg olyan fotóst, aki tényleg csak 1-2 képet készít és olcsón? Egy-kétezer Ft-nál nem terveznék többet erre szánni. Fontos lenne, mert jelentkeznék egy jó állásra, de addig nem tudok, amíg nincs kép (az egy másik kérdés, hogy valahol nem kérnek fényképet az önéletrajzba, de ebbe most ne menjünk bele...). Köszönöm szépen előre is, ha valaki tud segíteni.
Ja, és Budapestről van szó.
2016. júl. 8. 20:55
11/14 anonim válasza:
Vagyonok? :D Ennél a műterem bérleti/használati díja több fél órára és ennyi minimum kell ahhoz, hogy egy normális portrét elkészítsen rólad valaki (mert elkattint harmincat mire lesz egy olyan ami használható). Nem értelek Titeket. Fel vagytok háborodva, hogy valaki pénzt kér a munkájáért, amire Nektek ahhoz van szükségetek, hogy munkát találjatok, amivel pénzt fogtok keresni. Mi ezen olyan meglepő?
12/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem értesz... Így jártál. Egyébként oké, elfogadom, hogy valaki megkéri a munkája árát, de egy önéletrajzba való fotó miatt nem csináltatok magamról fotósorozatot... Ő meg azt fogadja el, hogy ezt nem mindenki tudja megfizetni. Én egy amatőr, de tehetséges ismerősömtől kértem segítséget, nevetségesen kevés pénzért lőtt rólam vagy 10 képet, abból kiválasztottuk a legjobbakat. Ennyi. Kár lett volna ezért műterembe menni... Persze ha sok pénzem lenne, nyilván profihoz mentem volna én is... De nincs. :D
2016. júl. 13. 14:00
13/14 anonim válasza:
Mindent ennyire túlbonyolítasz? Nem vagyok a telefonnal-fotózzunk-mindent mozgalom tagja, de erre tényleg jó a teló! Operatőr vagyok, és simán lőnék egy normális szelfit (amit nyilván utálok csinálni), vagy megkérném az első embert a lakásban, hogy fotózzon le egy fehér fal előtt ingben. Mármint, az ing rajtam lenne. :)) De ha elkattanna az agyam, akkor megkérném a fotós jóbarátomat, hogy fotózzon le. Nem is kérte érte semmit.
14/14 anonim válasza:
Oké, most látom, hogy ez 2016-os kérdés. Tekintsd semmisnek az előbbi válaszomat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!