Ti otthagynátok az elviselhetetlen főnökkel megvert idióta munkhelyet a lenti paraméterekkel?
Ilyen munkahelyem nekem is volt, míg egyszer azt vettem észre, hogy hétfőn reggel munkába induláskor görcsbe rándul a gyomrom, és egész héten fájt, majd péntek este elmúlt. Szombat-vasárnap semmi baj, csak a "dolgozós" napokon van egyfolytában gyomorgörcsöm.
Nincs az a pénz, amely megéri, hogy bármilyen problémát okozzon egy ilyen munkahely.
Keress egy másik, kevesebb felelősséggel, kevesebb gonddal járó munkahelyet, akkor:
- időt nyersz, míg a saját vállalkozásod megerősödik
- addig is több időd, energiád marad a sajátodra, de a bevételi oldalon is jön be valamennyi, és a kft-nél a járulékot sem kell (jelenlegi szabályok szerint) fizetni
Kérdező, a "huzatos" és az "utolsó" 77%-os is én vagyok.
Azért írom ezeket, mert hasonló cipőben jártam én is. No ekkora háttér nem állt mögöttem soha, nem is kerestem ennyit, igaz, voltak, akik anyagilag-erkölcsileg támogattak benne. Én is sokat tépelődtem, de végül eldöntöttem, és kiléptem. Azóta is a vállalkozást viszem.
Nem mondom, hogy anyagilag jól jártam, de van jövőképem, és soha, soha, de soha nem bántam meg, hogy így döntöttem. Ezt nem önigazolásból írom, mert őszintén megmondanám, ha igen. Nem tudom leírni azt a mentális terhet, amit letettem a kilépéssel, még akkor is kövek legördüléséről van szó, ha a nyakamba vettem a vállalkozás nyűgjeit, rengeteg munkáját és "bizonytalanságát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!