Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy hostessnek milyen paraméte...

Egy hostessnek milyen paraméterekkel kell rendelkeznie magasság súly, kor?

Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
jó dekoltázs :-)
2014. dec. 9. 16:42
 2/6 A kérdező kommentje:
és egy kis mellű szóba se jöhet?Ez milyen már?
2014. dec. 9. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Összességében nézz ki jól, a mellméret nem minden.

Attól is függ hova akarsz menni, egy Tescos majonézkóstoltató hostessnek nem olyan fontos a mellméret, mint egy autókiállításon.

2014. dec. 9. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Én sehova mostmár..
2014. dec. 9. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem a tesco-ben egy csajszi akart átvágni parfűmmel, hogy ez egy új márka Amerikában, ott majdnem 30 ezer Ft, itthon meg 15 ezer Ft lesz kb, de most itt az elszalaszthatatlan lehetőség, hogy 100 ml-eres kiszerelésben megvegyem. Aztán mondtam, hogy nem kell, erősködött, hogy névnapra szülinapra pont jó valakinek... Mind1, otthagytam a francba. Hazaértem, megnéztem ezt a terméket, valami utánzat féle, netről megrendelem akkor 2000 ft, és csak 100 Ml-eres kiszerelésben kapható, kisebb nincs is, ahogyan a hölgyike elmondta!!! Na ennyit a hostessekről, a hülyéket át lehet verni... ne akarj iylen lenni, mert hamar megutálnak.
2014. dec. 10. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Hostess=egy ókor óta létező foglalkozás kulturált megnevezése.
2014. dec. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!