Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jövőre diplomázom geográfus/fö...

Jövőre diplomázom geográfus/földrajz alapszakon. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Jövő ilyenkor diplomázom geográfus alapszakon, idegenforgalom szakirányon. Már rájöttem, hogy nem jól döntöttem, mikor erre a szakra jöttem gimnázium után.

Eleinte geográfus mesterképest, ezen belül turizmusfejlesztő szakirányú képzést terveztem, ennek nem tudom mennyi értelme van. Nem szeretnék még 2 évet elpazarolni.

Gondolkodtam pénzügyi-számviteli ügyintéző, majd mérlegképes könyvelő okj képzésen is, de itt gyk-n csak rossz elhelyezkedési tapasztalatokat olvastam.

Angolul és spanyolul középfokon beszélek, angolból nyelvvizsgám is van.

Nagyon el vagyok keseredve, és nagy félelmeim vannak, hogy mi lesz velem a diploma után. Bármilyen tanácsot, ötletet szívesen fogadnék.

2016. jún. 24. 14:02
 1/2 anonim válasza:

edzél

ha fiú vagy ezzel a végzettséggel simán jó vagy technikusnak, de ebben az irányban csinálhatsz okj-t is.

HA lány vagy edzél, rengeteg munkaféle van ami jó, ha bírod fizikailag.

2016. jún. 24. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:
2016. jún. 24. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!