Olyan ügyvéd, aki geográfus diplomával is rendelkezik, tehát földrajz szakon is végzett, az milyen területeken tud tevékenykedni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl az ingatlanjogra. Ezen kívül mi lehet még? Valami természettel kapcsolatos jog vagy akár civil szervezetek?2015. máj. 7. 08:27
1/3 anonim válasza:
Az ingatlanjoghoz meg nem kell geográfusnak lenni, mert kb semmi köze nincs hozzá :D Gondolom a jogot akkor még nem kezdted el. Egy ügyvéd jó esetben mindenhez ért, amihez nem, ahhoz is. Viccen kívül. Ne erre építs.
2/3 anonim válasza:
Semmilyen területhez nem feltétel ilyen végzettség, és kicsi esélyt adok annak, hogy ez a végzettség bármilyen jogi területen előnyt jelentene neki.
Én pl. olyan ügyvéd vagyok, aki rendelkezik még idegenforgalmi ügyintézői végzettséggel is - de ennek egy pillanatig nem láttam még hasznát az ügyvédi pályafutásom során. (Ettől még persze nem bánom, hogy elvégeztem, de ehhez nem kell, ez tény.)
3/3 anonim válasza:
területfejlesztés-területrendezés talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!