Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet valaha lehetőségem...

Lehet valaha lehetőségem ösztöndíjjal Kínában vagy Japánban eltölteni egy egyetemi évet?

Figyelt kérdés

Jelenleg még az érettségi előtt állok másfél hónappal, szóval az se biztos, hogy felvesznek egyetemre.

De ha sikerül bejutnom az ELTE-TTK földrajz szakára, majd ott geográfusként tanulhatnék tovább, akkor nagyon jó tanulmányi eredménnyel, és alapszintű kínai és japán nyelvtudással lenne arra lehetőségem, hogy ösztöndíjjal egy évig Kínában vagy Japánban tanulhassam ezt? Persze a nyelvtudásom addig még fejleszteném.

2014. márc. 23. 06:48
 1/3 Bazita ***** válasza:

Ez engem is érdekelne, én nemsokára fejezem be (remélem) az alapszakomat, és talán mestert végeznék Kínában/Japánban. Az ösztöndíjakról érdeklődj az egyetemednél, de lehet találni kínai egyetem által is hirdetett programokat.

Egyszerűen guglizni kell, hogy pl: chinese scholarship. Részletes leírásokat találni követelményekkel együtt.

Sok sikert! :)

2014. márc. 29. 23:37
 2/3 anonim válasza:
Én is most érettségizek, és én is meg szeretnék majd pályázni egyet Japánba. Szerintem lehetséges, csak tényleg érdeklődni kell majd mindig az egyetemen. Én pl azt is hallottam, hogy csak második évtől (azaz 3. félévtől) lehet pályázni, de ebből fogalmam sincs mennyi igaz.
2014. jún. 3. 19:10
 3/3 anonim válasza:

2. válaszoló vagyok

[link]

Itt van több féle japán ösztöndj is. mégiscsak lehet már első évtől.:)

2014. jún. 3. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!