Lehet valaha lehetőségem ösztöndíjjal Kínában vagy Japánban eltölteni egy egyetemi évet?
Jelenleg még az érettségi előtt állok másfél hónappal, szóval az se biztos, hogy felvesznek egyetemre.
De ha sikerül bejutnom az ELTE-TTK földrajz szakára, majd ott geográfusként tanulhatnék tovább, akkor nagyon jó tanulmányi eredménnyel, és alapszintű kínai és japán nyelvtudással lenne arra lehetőségem, hogy ösztöndíjjal egy évig Kínában vagy Japánban tanulhassam ezt? Persze a nyelvtudásom addig még fejleszteném.
Ez engem is érdekelne, én nemsokára fejezem be (remélem) az alapszakomat, és talán mestert végeznék Kínában/Japánban. Az ösztöndíjakról érdeklődj az egyetemednél, de lehet találni kínai egyetem által is hirdetett programokat.
Egyszerűen guglizni kell, hogy pl: chinese scholarship. Részletes leírásokat találni követelményekkel együtt.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!