Mit tehetnék, hogy elérjem amit akarok?
Figyelt kérdés
20 éves egyetemista fiú vagyok, és úgy érzem kezdenem kellene valamit magammal egyetemi éveim alatt, mert rengeteg szabadidőm van. Anyanyelvi szintű angolt beszélek, viszonylag jóképű vagyok, és szeretnék statiszta lenni, vagy filmes szerepeket játszani. Jelentkeztem egy-két casting ügynökséghez Budapesten, de ezen kívül mit tehetnék, hogy találjak akárcsak alkalmi munkát? + Segít az angol itthon ebben a szakmában?2016. jún. 21. 23:46
1/1 anonim válasza:
Ha statiszta munkát keresel, akkor jelentkezz még több ügynökséghez, és figyeld a facebook oldalukat is, mert sokszor nekünk kell jelentkezni.
Nyáron lesz alkalmad bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!