Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjún erre a kérdésre...

Állásinterjún erre a kérdésre mit lehet válaszolni?

Figyelt kérdés

Egy ugyanolyan céghez jelentkeztem ugyanarra a munkakörre.Az ok amiért váltani szeretnék,hogy az itteni emberek undorító,áskálódó,rosszindulatú nők,akik a saját munkájuk helyett a máséval vannak elfoglalva, illetve alapvető tiszteletet nem adják meg,hogyha az ember köszön,visszaköszön.

A légkör pocsék, utálok ide bejárni, gyomoridegem van tőle minden reggel,pedig a munkám szeretem. Nem egyedüli panaszkodó vagyok.

Viszont alapból sem azt a bért kaptam,amit megígértek, plusz egyre több a meló elismerés nélkül és szeretnék nyugis környezetben dolgozni. Nem a munka büdös, dolgozok én rendesen,csak fizessék meg,vagy valamivel ismerjék el,legyen előrelépési lehetőség,ami itt nincs.

Szóval a kérdésem,hogy mit lehet arra válaszolni,hogy miért szeretnék váltani?

Nyilván nem szidhatom a céget,hogy nem azt kaptam amit megbeszéltünk,az emberek undorító viselkedését a másikkal szemben.

Plusz nem vagyok itt olyan régóta,hogy azt mondjam előrébb szeretnék lépni.

2016. jún. 16. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:
69%

kreativitásod, emberközpontú ügyintézésed kudarcba fulladt.

pedig te fejlődni akarsz, és maximálisan kiszolgálnád az ügyfeleket.

2016. jún. 16. 11:20
 2/2 anonim ***** válasza:
31%
Több pénz kell. A hosszú rizsát meg ne írd oda mert úgyse olvassa el senki csak kikeresi a kérdőjelet mert az a lényeg.
2016. jún. 16. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!