Állásinterjún erre a kérdésre mit lehet válaszolni?
Egy ugyanolyan céghez jelentkeztem ugyanarra a munkakörre.Az ok amiért váltani szeretnék,hogy az itteni emberek undorító,áskálódó,rosszindulatú nők,akik a saját munkájuk helyett a máséval vannak elfoglalva, illetve alapvető tiszteletet nem adják meg,hogyha az ember köszön,visszaköszön.
A légkör pocsék, utálok ide bejárni, gyomoridegem van tőle minden reggel,pedig a munkám szeretem. Nem egyedüli panaszkodó vagyok.
Viszont alapból sem azt a bért kaptam,amit megígértek, plusz egyre több a meló elismerés nélkül és szeretnék nyugis környezetben dolgozni. Nem a munka büdös, dolgozok én rendesen,csak fizessék meg,vagy valamivel ismerjék el,legyen előrelépési lehetőség,ami itt nincs.
Szóval a kérdésem,hogy mit lehet arra válaszolni,hogy miért szeretnék váltani?
Nyilván nem szidhatom a céget,hogy nem azt kaptam amit megbeszéltünk,az emberek undorító viselkedését a másikkal szemben.
Plusz nem vagyok itt olyan régóta,hogy azt mondjam előrébb szeretnék lépni.
kreativitásod, emberközpontú ügyintézésed kudarcba fulladt.
pedig te fejlődni akarsz, és maximálisan kiszolgálnád az ügyfeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!