Állásinterjún a erre a kérdésre mit érdemes válaszolni?
Figyelt kérdés
Meséljen magáról kérdésre mit érdemes válaszolni?
Pályakezdő vagyok még sehol nem dolgoztam, nincs semmi munkatapasztalatom, diák munkán sem voltam. Csak 2 hetes szakmai gyakorlaton voltam de ott csak iratrendezés volt a feladatom.
Mondjam el mondatokban ami az önéletrajzombam van?
pénzügyi okj-s szakmám van.
2015. márc. 10. 17:40
1/3 anonim válasza:
olvasni tudnak, nem kell elmondani nekik, mi van az önéletrajzodba leírva...pontosan magadról kell mesélni, milyen ember vagy, hogyan viszonyulsz a munkához, hobbik, miért szeretnél náluk dolgozni
2/3 anonim válasza:
Ennél a kérdésnél arra kíváncsiak, mi az, ami számodra tényleg fontos, milyen személyiség vagy. Az önéletrajzodat ne mondd fel, azt el tudják olvasni, itt beszélhetsz az emberi tulajdonságaidról, ezzel összefüggésben a hobbijaidról, mit csinálsz szabadidődben, mi érdekel a pénzügyi pályán, mik a jövőbeni terveid stb. Légy oldott és határozott, olyan dolgokat mesélj, amik igazak, és az jön ki belőle, hogy szereted a kihívásokat, fontos számodra a siker és ezért hajlandó vagy keményen dolgozni, ismered a saját értékeidet és szeretnél folyamatosan fejlődni, valamint csapatjátékos vagy. Amit erre a kérdésre válaszolsz, az profi interjúztatónak informatívabb, mint az önéletrajzod, a motivációs leveled és az összes többi válaszod együttvéve.
3/3 anonim válasza:
Nem kell elmondani az önéletrajzodat, viszont érdemes olyan dolgokat mondanod, ami kapcsolódhat a megpályázott munkakörhöz. Tehát nem kell pl. felmondanod a kedvenc filmjeid listáját, hacsak nem pont a filmiparban akarsz elhelyezkedni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!