Merre vegyem az irányt?
22 éves vagyok,mióta befejeztem az iskolát dolgozom,de most már végérvényesen rá jöttem,hogy kevés ez a pénz és vágyom felfelé.
ha igazán jót akarok magamnak,akkor olyat,amihez nem vagy csak kevés matek kell,de így is az alábbiak közül gondolkodom.. Gazdálkodási és menedzsment, Média tudomány és Marketing, Nemzetközi tanulmányok, Emberi erőforrások, Humán menedzsment.
Mindegyiket jó nagy hülyeségnek találom.. de a jelenlegi állásom sem különb, unalmas.. és ha az irodásokat nézem,egész jó életük van munkaterületén..
A magas fizetés vonz ezeknél leginkább, valamint nekem jobban áll az ilyen,mint a fizikai munka.. :D
Mennyire komoly munkák ezek? Vagy minden csak tudás kérdése?
vagy végezzek inkább felsőfokú képzésű (okj?) szakot? Van az olyan,mint egy egyetemi végzettségű?
Másodsorban gondolkodtam a mixerkedésen,akkor mindig buli lenne,bár más lesz dolgozóként,mint vendégként és lehet,hogy hamar elegem lenne belőle.. az irodás csendes vagy unalmas,de "tisztességesebb" vagy "felsőbbrendűbb" nem tudom minek nevezzem.. Bár mixerkedéshez is lányos fiukat keresnek.. a Ligetben is tök vékonyra ki volt szedve a csávó szemöldöke,na ebbe nem mennék bele,nyilván nem a munkahelye követeli,de az ilyet elönyösebbnek tartják a pesti nép körében .. az én környezetem nem ilyen,divatosan öltözködöm meg a környezetem,de ilyenek nincsenek benne..
Netto 200 000Ft-nak már örülnék..
Az egyetemmel félek,hogy megszenvedem vagy hogy nem találok utána munkát..
Mit tanuljak,ami mondjuk még 3-4 év mulva is kelendő lesz vagy ma mai az,amire szükség van?
Elso, nagyon butus vagy.
Egyetemen csak azt, amit vegig is tudnal csinalni. En jartam real targybol foiskolara, nem ment, kin vt, palyat tevesztettem volna. Az en szakmambol pl nincs kepzes. Egyetemi plane. Felsofoku okj m van, ami a szakmam resze. Aztan felszedtem tudast, lett tapasztalat, es ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!