Normális a férjem, hogy egy állami céget akar otthagyni egy kis maszek cégért?
Ahham. 4 órás bejelentés, mellé meg százezrek, meg toronyóra lánccal. Az ilyen hülye palimadarak történeteivel van tele a munkahelyi terror blog.
Ahol már az elején cigánykodnak, azt a helyet értelmes ember messziről elkerüli.
A 4 órás bejelentés gáz, de állami céget ott kell hagyni. Lehet, hogy "nyugis", de szép lassan beleposhad az ember. Láttam már ezt sokaknál egy állami helyen, ahol egyetem alatt dolgoztam. Kis pénz, nincs fejlődés, ott van 10-20 éve, mintha megállt volna az idő, dolgoznia alig kell, a napi 8ból valójában úgy nettó 2 órát, és akkor már kiemelkedő volt, de ha lelkes lenne valamivel kapcsolatban a bürokrácia, meg a többi sok beposhadt ember úgyis letöri, egyszerű feladatok hónapokig-évekig állnak, mintha ez lenne a normális... és mindeközben csak egyre öregebb lesz, egyre nehezebb lenne váltani egy valódi/versenyszférabeli munkahelyre. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az ország gazdaságának egyik rákja, hogy ennyi ember dolgozik a valóban termelő adózókból fenntartva, ilyen kis hatékonysággal.
Esetleg menjen csak másfélszer ennyi pénzért, de rendesen bejelentve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!