Állami bőrgyógyászat megbízható vagy inkább a maszek?
Szerintem ez inkább az orvostól függ. Nálunk pl. az állami bőrgyógyászat rendben van, amikor én voltam náluk egyéb problémával foglalkoztak velem rendesen. De szerencsém volt, mert a többi elég siralmas. Általában amiből csak lehet összespórolom a pénzt és magánba megyek, de sajnos sokszor úgy se bánnak velem tisztességesen...
Először menjetek el a rendesre, nézessétek meg, kérdezzétek meg mi ilyenkor a teendő stb. Akkor látod, mennyire segítőkészek. Aztán mondod, hogy még alszotok rá párat és elköszönsz. Aztán ha úgy gondolod, visszamész de maszekhoz.
Egy szuri a szemolcsbe es leegetik, vagy levagjak. Nekem pl. leegettek, s nem ereztem semmit. Ezt allami korhazba vegeztek el. A sogornomnek magan klinikan, injekcio, s levagtak olloval pl.
O azt mondja, hogy nem erzett semmit.
Nekem azota is volt mar szemolcsom es papayanak a zold gyumolcsenek a hejaval szedem le.
Latext tartalmaz, s ezzel a feher nedvvel kell beecsetelni es 2-3. alkalommal mar el is tunik a szemolcs.
Ha betudod szerezni a gyumolcsot, akkor ezzel kell leszedni. Indiai zoldseg, de a netten is megtudod nezni, hogy hol lehet megvasarolni.
Az legelso ecsetelesnel mar lathato a hatasa, mivel zsugorodni kezd a szemolcs, es fantasztikus a hatasa.
Vagy pedig a 2. valtozat, amikor 1 loszorrel elkotod a szemolcsot! Ez a termeszetes megoldas, de megbizhato. Amikor elkotod a szemolcsot, akkor lefog szaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!