Szegeden nagyon jó fogszabályzós fogorvos? (többi lent)
Szegeden 2 normális fogszab. doki van. Kocsis András és Martonosi Mihály. Mindkettő elég drága, viszont normális minőségű anyagokkal is dolgoznak. Előbbi ötvenes, utóbbi harmincas doki, én hozzá járok, a Kocsisnál is voltam anno, vele sem volt semmi baj, igazából nekem könnyebb eljutni ahhoz a rendelőhöz, ahol a Martonosi dolgozik, ezért voksoltam végül rá.
És ő dolgozik a klinikán is, így esetleg egyszerűbb megoldani az orvosváltást, nem neked kell könyörögni a korábbi leletekért, hozzá tud férni a klinikán és látni fogja teljes egészében az eddigi kezelésed lépéseit.
Martonosi az Osztrovszky utcában dolgozik, a Kocsis régen Újszegeden, a Marostői utcában rendelt, de ha jól tudom, most már a Kálvárián a Szent Gellértben (is?).
Ja, és Martonosi nem csak fogszbis dokiként dolgozik, így 2 in 1 doki. :D
Ha észrevesz vmit, apró szuvasodás vagy fogkő vagy akármi, megcsinálja ő, nem kell másik dokihoz rohanni, aki értetlenkedik, hogy de most fogszabi mellett hogy csinálja meg. xD
Pl. fogkőleszedésért nem is kért külön soha pénzt, az benne volt a kontroll díjában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!