Egyszerre maximum hány fogat tömnek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a területi fogorvosnál egyszerre 1et és 2 hét után a következőt. De pl magándoki mennyit csinál egyszere, ha van 6 lyukas fogam?2013. júl. 23. 17:56
1/4 anonim válasza:
Jó orvos csak egyet. De nem kell két hetet várnod, mehetsz már másnap vagy harmadnap a következő tömésre.
2/4 anonim válasza:
Egyet? Nekem egyszerre 4-et tömött abból pedig egyet újra. Tehát a régit még ki is szedte. Ha van ideje a következő páciensig akkor gondolom többet is betöm.
3/4 Valletta válasza:
Az egy oldalon lévőkből nyugodtan tömhet többet is. A lényeg az, hogy ha már érzéstelenítette, legyen kihasználva az idő és tömjön ahányat csak tud. Én ennek semmi hátrányát nem ismerem.
4/4 anonim válasza:
Amennyiért fizetsz. A beteg diktál, főleg a magánrendelőben, persze ezt nem úgy értem hogy egyszerre 12-őt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!