Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek kb netto 160 ezer...

Szerintetek kb netto 160 ezer ft plusz 8000 erzsébet utalvány fizetés jó?

Figyelt kérdés
28F Bp
2016. jún. 4. 09:34
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Amúgy leírtam mennyit kell érte dolgozni! Napi 8 óra. Kb havonta 164 óra. Bejelentett teljesen, szabi és táppénz van, adó fizetve, levonások stb.
2016. jún. 4. 17:59
 32/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem a legjobb de legalább van. Én pl. ennyiért egy fűszálat se tennék keresztbe mivel jelenleg szoftverfejlesztőként havi 600ezret keresek.
2016. jún. 4. 19:46
 33/41 anonim ***** válasza:

Mint már tucatnyian irták sokmindentől függ, hogy kinek mi a jó, de tény, hogy a budapesti átlag fizu havi nettó 200e Ft, szóval ez bőven átlagon aluli. Én szoftverfejlesztőként havi 700e Ft nettót viszek haza, ha az éves keresetem leosztom. Ehhez képest meg pláne kevés. Ugyanakkor az ország helyzete olyan, hogy egy csomó fontos és tiszteletreméltó szakmában 160e a reális kereset (mentős, tanár, orvos, stb.), szóval ha ilyesmivel foglalkozol, akkor ne ezen aggój, és köszönettel tartozunk érte.

29F/Bp

2016. jún. 4. 22:47
 34/41 anonim ***** válasza:
44%
attól függ kinek. nekem jogászként a nettó 800K fizetésemhez képest nem jó. minimálbérhez képest meg jó
2016. jún. 5. 00:35
 35/41 anonim ***** válasza:
netto 800k fizetés meg persze...álmodj :D
2016. jún. 5. 00:46
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
ügyvédek saját praxisban milliókat keresnek, szóval ez még nem is olyan sok
2016. jún. 5. 01:09
 37/41 anonim ***** válasza:

:-) és vajon melyik országban keresnek jól az ügyvédek???

Mert itt csak az keres jól,aki adócsaló...úgy nekem is lenne 800.000. havonta.

Amúgy milyen pénznemben van ez a 800K??? Szlovák?? Horvát?? :-)

2016. jún. 5. 07:07
 38/41 anonim ***** válasza:
Èn pont ìgy kapok. 160e+ 8e erzsi. 8tòl 4ig dolgozok hètfőtől pèntekig, pályakezdő fizum ez. A munkám átlagos, lègkondis iroda, nem tùl feszìtett tempò. Èn egyelőre jònak èrzem.
2016. jún. 5. 12:22
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
Azért arra kíváncsi lennék, hogy akik itt verik a mellüket, hogy nekik ez zsebpénz, meg hogy a kisujjukat sem mozdítanák meg ennyiért, mit csinálnának, ha a mostani dőzsölésből hirtelen kicsúszna a lábuk alól a talaj és rákényszerülnének... Nyilván ez nem egy nagy vagyon, és ha egy komplett albérletet egyedül kell fizetni belőle, akkor sakkozni kell, de nagyon sokan keresnek ennél kevesebbet, és sokaknak ez a fizetés álom lenne. Azt nem mondom, hogy ez így rendben is van, mert sok munkát sokkal jobban meg kellene anyagilag is becsülni, de azért nem kellene könnyelműen dobálózni a számokkal.
2016. jún. 5. 12:28
 40/41 anonim ***** válasza:
71%

A fele aki itt ìrt kb munkanèlküli. Ok, tudom hogy sokan keresnek jòl, de nem veszem be, hogy a gyakorin mindenki 500at keres...csak èn keresek 160at..de nem aggasztom magam, a párom is keres ennyit, ketten simán kijövünk albi mellett is ès mèg èvi külföldi nyaralásra is futja meg amire akarunk...csak kicsit meglepődtem, hogy èn eddig jò keresetnek gondoltam mivel a legtöbb ismim 120-130at kap, itt meg mindenki 500at :D

38as voltam

2016. jún. 5. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!