Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek kb netto 160 ezer...

Szerintetek kb netto 160 ezer ft plusz 8000 erzsébet utalvány fizetés jó?

Figyelt kérdés
28F Bp
2016. jún. 4. 09:34
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
25%
Egy párkapcsolatban nem csak a bevételed a fontos. 168 ezerből albérletben élve, kevesebb marad, mint saját lakásban. Az meg alap, hogy a férfinek legyen autója. Vagy rossz témában tetted fel a kérdést?
2016. jún. 4. 09:44
 12/41 anonim ***** válasza:
91%

" Az meg alap, hogy a férfinek legyen autója"

Ezen jót nevettem.:D

2016. jún. 4. 09:46
 13/41 anonim válasza:
85%
Az a vicc hogy en orvoskent ennyit fogok keresni ha a szereto orszagunkban maradok. Ezert is koltozom ki amint elvegeztem az egyetemet. Inkabb visszafizetem az egyetemnek a penzt amit a tanittatasomra koltott de nem fogok itt megrohadni
2016. jún. 4. 09:47
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet élni belőle. Én kb. 148 ezret kapok és negyedévente van bónusz, ha a cég kollektíven teljesíti a tervet, más juttatást nem kapunk. Én ennyiből megélek gond nélkül.
2016. jún. 4. 09:48
 15/41 A kérdező kommentje:
Mekkora baromság, hogy egy férfinak alap egy autó! :D Mi ez a nemek közti különbség? Egyébként nem szeretek vezetni és nem is akarok se jogsit se kocsit.
2016. jún. 4. 09:49
 16/41 anonim ***** válasza:
88%

Ha van saját ház/lakás, akkor egész jó. Ha albérletre kell költeni a nagy részét (a mi albérletünk 150e/hó, rezsivel együtt- és itt még örülünk a tulaj nagylelkűségének, mert a környéken különösen mennek fel az albérletárak, de ő két éve változatlanul hagyta, szóval...), akkor kevés. Ezért releváns pl a van-e saját lakás kérdés.

A fizetés nagysága függ a körülményektől is. Nyilván mondjuk programozóként kevés lenne (még kezdő fizetésnek is), de állami munkahelyen jó fizu. A korábbi lakhatási kérdések szempontjából is- ha otthon élsz mondjuk a szüleiddel és a rezsibe/kajába adsz be, akkor egész jó, ha felét albérletre költöd, akkor kevés. Ha egyedül magadat tartod el egy saját lakásban, akkor egész jó, ha van melletted egy még diák csajod és/vagy egy gyereked, akkor már kicsit kevésbé jó.

Számítanak a körülmények, hogy ezt meg tudjuk mondani, mennyire jó és mennyire nem, mert nyilván viszonyítás kérdése.

2016. jún. 4. 09:58
 17/41 A kérdező kommentje:
Oké! Állandó éjszakás vagyok heti 5 napban a szombat az fix pihenő másik 1 nap az akármikor lehet amit pl. kérek. Szobát bérlek Budán ami nyáron kb 38 ezer ft, de télen max 50 rugó. Egyedül élek! Egyébként kijövök a fizetésből, csak úgy kérdeztem, hogy mennyire számít jó fizetésnek ez. Szerintem egy kicsit átlagon felülinek minösül....
2016. jún. 4. 10:03
 18/41 anonim ***** válasza:
65%
Nekem 235.000 utalvány nélkül, használt-autó autóértékesítőként egy kereskedésben. /kezdőként/ 24F
2016. jún. 4. 10:09
 19/41 anonim ***** válasza:
70%
Én 320-at keresek nettóban folyamatmérnökként.
2016. jún. 4. 10:11
 20/41 anonim válasza:
75%
Szobaban nem lehet sajnos csaladot alapitani
2016. jún. 4. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!