Irodai dolgozok, asszisztensek, hogy bírjátok ezt?
Irodán dolgozom 2 hete és már most elegem van belőle, pedig jó dolgom van. A társaság jó, a munka nem nehéz, fizu elfogadható. Akkor mégis mi a bajom? Az, hogy rohadtul unom, unalmas, monoton. Én az a mindenki csicskása vagyok ott(fénymásolj,scannelj, fűzz le stb). Elvagyok vele, de kezd unalmassá válni, arról nem is beszélve, hogy a heti 5 napból legalább 3 úgy telik, hogy a munkaidő mminimum felében nincs mit csinálnom. Persze a látszatot fenn kell tartani,tehát nem vehetek elő 1 könyvet se, a helyemet se hagyhatom el, a többiekkel se tudok beszélni, mert nekik van mit csinálni stb, net sincs! Próbáltam tolakodni,kérdezgettem, hogy miben segíthetek, mit csináljak még, de nincs semmi.
Otthagyhatnám, de 1,5 évet voltam meló nélkül, örülök, hogy valahova felvettek végre. Aki hasonló helyzetben van, tippek, tanácsok?
mellesleg 2 hete vagy ott nem 2 éve
nagyon sokszor fordul ez elő h az elején nem terhelik túl, nem veszik annyira figyelembe az új embert, várj még egy pár hetet és keresd a lehetőségeket új feladatokra.
biztos h elég erősen próbálkoztál h adjanak feladatot szerintem egy irodában mindig van valami tennivaló ha nem is mindig extra sürgős de adatbázis rendberakás, papírmunka stb..
Mellesleg nem szégyen jelezni h sok a szabadidőd legalább látják h akarsz csinálni vmit
Én is voltam ilyen helyzetben, és tényleg különbözőek vagyunk, én sem bírok unatkozni. Viszont van olyan kollégám aki egész nap a s...ggét vakargatja és élvezni.
Én ilyenkor odakéredzkedtem másokhoz, hogy had nézzem mit dolgoznak, vagy elmagyaráztattam velük ezt-azt, pletykákat szedtem ki belőlük. Volt olyan helyzet hogy valaki lebetegedett, én meg már nagyjából tudtam mit csinál, így helyettesíthettem, azzal is ment az idő.
De netezhetsz a telefonodon, vagy ami tényleg jó ötlet, hogy az excelben tevékenykedj. Nagyon széleskörű funkciói vannak, érdemes beleásni magad, még jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!