Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Irodai dolgozok, asszisztensek...

Irodai dolgozok, asszisztensek, hogy bírjátok ezt?

Figyelt kérdés

Irodán dolgozom 2 hete és már most elegem van belőle, pedig jó dolgom van. A társaság jó, a munka nem nehéz, fizu elfogadható. Akkor mégis mi a bajom? Az, hogy rohadtul unom, unalmas, monoton. Én az a mindenki csicskása vagyok ott(fénymásolj,scannelj, fűzz le stb). Elvagyok vele, de kezd unalmassá válni, arról nem is beszélve, hogy a heti 5 napból legalább 3 úgy telik, hogy a munkaidő mminimum felében nincs mit csinálnom. Persze a látszatot fenn kell tartani,tehát nem vehetek elő 1 könyvet se, a helyemet se hagyhatom el, a többiekkel se tudok beszélni, mert nekik van mit csinálni stb, net sincs! Próbáltam tolakodni,kérdezgettem, hogy miben segíthetek, mit csináljak még, de nincs semmi.

Otthagyhatnám, de 1,5 évet voltam meló nélkül, örülök, hogy valahova felvettek végre. Aki hasonló helyzetben van, tippek, tanácsok?

2016. jún. 1. 21:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
pasziánszozz, tanulj meg nyitott szemmel aludni. Én örülnék ha semmit nem kellene csinálnom és fizetnék a semmittevést.
2016. jún. 1. 21:24
 2/16 A kérdező kommentje:
játékok sincsenek az irodai gépen, én is ezt mondtam:D de hidd el, elég szar,mikor órákon keresztül csak ülsz és semmit nem tudsz csinálni
2016. jún. 1. 21:27
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

Hát ilyen nálam is volt, neteztem. Igaz, elvileg multinál ellenőrzik, szóval végig attól féltem, hogy mikor tűnik fel nekik, hogy nem munka témájú oldalakat nézek.

Amúgy meg én értelek, ez nagyon rossz, amikor nincs munka, de úgy kell csinálni,mintha nagyon sok dolgod lenne. De még betanulsz, nem? Nem lesz több munkád? Akkor mire vettek fel?

2016. jún. 1. 21:55
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
Gyakorlatilag álommunkád van. Nulla felelősség, egyszerű, nem hajtós. Mit akarsz még?
2016. jún. 1. 21:59
 5/16 anonim ***** válasza:
68%

tanulj nyelvet!

olvasgasd az excel és a word help menüjét!

tanulj makrókat programozni!

mind kell a munkádhoz

problem solved

Amúgy meg nem minden irodai dolgozó unja szarrá magát, én is egy irodában melózom, QMS mérnök vagyok, egy jó helyen, ahol nem kell szarrá güriznem magam, mégis néha meg vagyok csúszva a melóval

a CL QA meg SQA mérnökök meg még inkább el vannak néha havazva

az asszisztensünk meg feltalálja magát és besegít másoknak, meg próbál tanulni, esetleg zenét hallgat és amellett, hogy mindent intéz nekünk (posta, fénymásolás, szkennelés, azért ezek nagy részét mi is megoldjuk, ha nem sok), de érdemi gondolkodós munkát is kapott és az ideje 90%-ban azzal van elfoglalva (elemzéseket, kimutatásokat, riportokat készít, vevői riportokat néz, jegyzetel a megbeszéléseken)

2016. jún. 1. 22:23
 6/16 A kérdező kommentje:
Pont erre vettek fel, amít írtam, scannelek, fénymásolok, iratokat rendezek, fűzök le, ide viszem, oda viszem ilyesmik. Úgy kell elképzelni, hogy pl munkakezdéskor adnak kb 30 perces melót, aztán utána akár 1-1,5 óráig semmi, majd megint kapok valamit és így tovább.
2016. jún. 1. 23:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
És ennek miért nem örülsz? Jobb lenne stresszelni, hajtani majd várni hogy a főnököd jól lecsesz mert nem tudsz egyszerre 5 helyen lenni?
2016. jún. 2. 12:25
 8/16 anonim ***** válasza:
46%

nem csinálni semmit, és fizetnek? akinek ez álommeló az nem normális. Iszonyú unalmas tud lenni. érzed, hogy pusztul az agyad és csinálhatnál hasznosabbat. Én 3 hónapig voltam így, kínomban az ablakon néztem ki vagy 4 órákat. Amikor kiléptem a felettesem elkezdi "és, fizetnek, nem?" Ilyen felfogása volt a cégnek, ma haldoklik.

Mielőtt leszólnátok, jó hogy nem szakad bele, de az is gáz ha nem csinál semmit. Tudom miről írsz. Ugyan így, ennyi ideig voltam munkanélküli, aztán a semmiből bejött egy szakmai állás úgy, hogy nem volt tapasztalatom. Mindent megtapasztalhattam volna. Lett pár referenciám, és most 7 hónapja vagyok itthon, megint. Közben keresgélj, amint tudsz lépj. 3 hónapot várj csak.

2016. jún. 2. 14:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Irodai segéd vagy. Mennyit fizetnek ezért?
2016. jún. 2. 23:08
 10/16 anonim ***** válasza:
93%

személyiségtípus függő van aki ezt szereti van akit ez nem elégít ki

Esetleg kérhetnél plusz munkát nem?? Persze ne azt mondd a főnöknek, kollegáknak h unatkozol hanem hg most épp van szabad kapacitásod és be tudsz segíteni más feladatokba.. Hátha..

Mellesleg addig is keresgélj mást párhuzamosan... Hosszú távon nem fogod bírni.

2016. jún. 3. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!