Mit ír hivatalos dokumentumok "Foglalkozása" rovatába az, aki tőzsdei kereskedésből él?
Figyelt kérdés
Például a gyerkőc óvodai, iskolai jelentkezési lapjára, vagy házastársunk munkahelyére beadandó papírjaira.2016. máj. 29. 18:38
11/20 A kérdező kommentje:
Gyárban dolgozom, szerelői munkakörben.
2016. máj. 29. 19:13
12/20 anonim válasza:
Ezt most nem értem. Akkor gyárban dolgozol vagy a "főállásod" a kereskedés.
13/20 anonim válasza:
Én egyébként mikor ezzel foglalkoztam, akkor céges formában csináltam, tehát mondhattam azt, hogy trader.
14/20 A kérdező kommentje:
Csak a hosszútávú tervek között szerepel és akik ebből élnek nem verik nagydobra.
2016. máj. 29. 21:15
15/20 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést is, hogy amit be kell írni abba a bizonyos rovatba az mennyire pontosan árulja el, hogy az ember mivel foglalkozik.
2016. máj. 29. 21:18
16/20 anonim válasza:
Be vagy jelentve? Van vállalkozói igazolványod? Ha mindkettő nem, akkor munkanélküli vagy.
17/20 anonim válasza:
Mennyi idős vagy és mit teszel azért, hogy trader lehess?
18/20 A kérdező kommentje:
47 vagyok. Vállalkozói igazolványom nincs, mert bejelentett főállásom van, hogy mit teszek azért hogy trader lehessek?
Természetesen tanulok, tanulok, tanulok, stratégiákat kutatok, aztán majd ha eljön az idő nyitok egy demó számlát, azon nagyon sokat fogok gyakorolni a saját szabályrendszerem szerint, ha kell fejlesztem, módosítom és ha már jól megy, jöhet az éles számla, természetesen nem megbolondulva 500-as tőkeáttétekkel, hanem normálisan.
2016. jún. 1. 12:00
19/20 anonim válasza:
A tőkeáttét a fedezetre van hatással,csak nem kell elszállni, nyugodtan beállíthatod.Milyen indikátorokat használsz jelenleg?
20/20 anonim válasza:
Már most nyiss egy demo számlát, ne olvasgass könyveket és egyéb dolgokat...vágj bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!