Mit kell tudni egy hivatalos lottózói értékesítői állásról?
Egész pontosan a menete érdekelne engem onnantól hogy behívták az illetőt állásinterjúra. (én épp itt tartok 3,5 év próbálkozás után miután 10x online és kb 5x személyesen jelentkeztem, végre behívtak)
Az érdekel hogy sikeres vizsga és kiválasztás esetén hogy , hova mikor helyeznek el?
Gondolom próbaidőm is lesz ami még heti kevesebb óra számú lesz hogy megszerezzem a rutint stb stb.
Milyen juttatások járnak egy ilyen munkahellyel ?
Minden építőjellegű tanács nagyon érdekelne, pár nap és interjú lesz és mivel nagyon régóta szeretnék bekerülni ezért nem szeretném elrontani. (27/f)
"Az érdekel hogy sikeres vizsga és kiválasztás esetén hogy , hova mikor helyeznek el?"
Hát ezt mi biztosan nem fogjuk tudni megmondani, hogy hol van hiány, de ezt az állásinterjún nyugodtan megkérdezheted majd - csak ne elsőnek :D
Nem gondolnám, hogy a próbaidő kevesebb - általában ugyanannyi óraszámban dolgozik a próbaidős, mint a normál munkás.
A juttatásokat vagy elmondják az interjún vagy azt is megkérdezheted a végén.
Azt mindenképpen meg fogják kérdezni, hogy miért szeretnél éppen itt dolgozni - erre találj ki egy jó választ (lehetőleg ne olyant, mint itt egyszer írták, hogy "mert valahol pénzt kell keresni" :D )
Szoktak pozitív és negatív tulajdonságodat kérdezni - a negatívnál észnél kell lenni, próbálj olyant mondani, ami az adott munkakörben nem zavaró.
Pl. értékesítőként ne mondd azt, hogy "lassú vagyok" :D
Most egyenlőre más nem jut eszembe - meg az időm is fogytán...
:D első ez óriási volt barátnőmmel nagyot nevettünk ^^ akkor ezeket nem fogom mondani :)
Engem a menete érdekel és lehetőleg olyantól aki már dolgozott hivatalosban vagy még mindig dolgozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!