Hogy értették azt egy állásinterjún hogy 6 órás szerződés 10 órás munka melyből 8-at fizetnek? és napi 2 óra akkor mi? Ajándék a dolgozó részéről?
Komolyan mondom néha azt hiszem lehet én vagyok a hülye hogy ilyenen kiakadok? Állásinterjú vagyok, felvennének. Úgy nézne ki (nézett volna ki…) hogy 6 órás szerződés 10 óra munka a valóságban amiből – közlik- 8-at fizetnek k (6 ot papíron 2-t zsebbe)i. És a 2 óra ? Azt nem fizetjük. És azt hogy lesz kompenzálva kérdezem? Sehogy, mondják. Vállalod vagy nem? Ez így elhangzott az állásinterjún.
Most én vagyok a hülye hogy ezen kiakadok?
Mert az hogy papíron ennyi a munkaidő valóságban annyi az még egy dolog ha feketén fizetik.
De hogy bele a pofámba hogy dolgozz napi 2 órát ingyen??
Annyit mondandék hogy amit leírtam az kereskedelemben vendéglátásban totál szokásos mindennapi sztori.
már az furcsa hogy új dolgozónak kapsából egyáltalán bejelentett viszonyt ajánalanak.
ez így szokott lenni hogy gyere ide 1-2 hétre vagy hónapta totál feketén semmi papír és kiderül hogy dolgozol aztán majd 1 hónap múlva felveszünk. Ha felveszünk.
Ha meg nem vezsünk fel és pénzt se adunk mehetsz ahova akarsz panaszra-hisz elvileg itt se voltál. Nem tudsz bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!