Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közalkalmazottként a bértáblát...

Közalkalmazottként a bértáblától eltérő bér?

Figyelt kérdés

Sokank kincsként őrzik a bérpapírjukat, nehogy más megneszelje, hogy mennyi is a fizetésük.

Nem tőlük sajnálom, mert a vértábla valóban vicc... csak nem tudom elképzelni sem, hogy áll neki az ember alkudozni egy olyan bérről, ami jogszabályban rögzítve van. (persze értem én, hogy lehet kötelezőn felüli juttatás... de úgy látom, az csak azoknak jár, akik kicsit egyenlőbbek a többieknél).

2 munkakört viszek. Civil szektorban majd 2,5x ennyi lehetne a bruttó bérem, ha az országnak másik részén élnék.

Mégsem érzem magam tárgyalási pozícióban :(

2016. máj. 20. 13:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
Bocs, de a bértáblában honnan tudhatja valaki, hogy melyik oszlop az övé A-J-ig? (gimnázium, diploma nélküli főiskola és 1 év munkaviszonnyal 33 évesen?)
2016. jún. 9. 15:04
 12/12 A kérdező kommentje:

diploma nélkül az középfokú végzettség. szóval max D kategória, de max annyi, amennyi a munkakör betöltéséhez szükséges.

1 és munkaviszony pedig 1. sor.

2016. jún. 15. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!