Kirúgtak a munkahelyemről, nektek milyen "tapasztalatotok" van ebben?
Figyelt kérdés
2hónapig dolgoztam egy cégnél,első főállású munkahelyem, erre pár napja minden figyelmeztetés nélkül behívtak, és olyan rizsa dumát vágott le a főnök, hogy mért nem nekem való ez a munka, hogy csak néztem ,hogy kihez beszél.
Ismerőseim azt mondták, hogy azért rúgtak ki,mert pár nap és rendes munkaszerződést kellett volna kötniük,több fizuval,ezért inkább felvettek egy csomó új embert, és kettőnket kirúgtak.
Úgy érzem, minden tőlem telhetőt megtettem a munkámban, nem hibáztam olyat ami kirúgást érdemel, és nekem való volt a munkakör.
Szerintetek is emiatt rúgtak ki? Ne hibáztassam magam?
Köszi a válaszokat!:)
2010. ápr. 9. 13:54
11/12 anonim válasza:
Nekem állando szerződésem volt egy egészségügyi munkahelyen,amolyan jotékonysági dologban dolgoztam(idosekkel)es igy jartam mint te és én is cs pislogok m nem értem h miért?de látod semmi sem biztos már ebbe a k@rva életbe,en is keresek majd más munkalehetőséget ahol talan jobban is fizetnek meg ahol talán nem lesznek ilyen kib@szasok...:( ez van...
12/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom ami történt:(
2010. ápr. 17. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!