Hegesztő próbamunka. Adnak munkaruhát, stb. vagy nekem kellene vinnem?
Simán lehet, hogy nem adnak munkaruhát - de ha stb-t sem adnak (vagyis védőfelszerelés, szemüveg, kesztyű stb.), akkor fordulj sarkon és hagyd ott őket azonnal! Valamint akkor is lépj le, ha nem tartanak munkavédelmi oktatást mielőtt bármit csináltatnak veled! (Sajnos bármelyikre van esély. :-( Főleg az ilyen ingyen próbanapos cégeknél...)
Vegyél föl valami kényelmes cuccot, amit nem sajnálsz - ha van klasszikus melós ruhád, akkor azt, hátha ruhát nem adnak, és a cipő sem ártana, ha acélbetétes melós lenne rajtad...
Köszönöm a választ!
Kicsit lehettem volna pontosabb,bocsi. Nem 8 órás próbamunkáról van szó. Lehúzok egy varratot és ennyi. Nagyon maximum 10 perc lesz.
Végül két helyen voltam. A két végletet tapasztaltam. Egyik helyen azt mondták,hogy idézem: "talán pajzsot tudunk adni".
A másik helyen adtak kabátot,kesztyűt,cipőt,pajzsot,védőszemüveget és maszkot.
Ide sikerült is a felvétel.
Köszönöm!
Köszönöm!
Igen,a jobb helyre kerültem. :)
A másik helyen nem csináltam próbamunkát,ott is hagytam őket miután mondták,hogy talán pajzsot adnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!