Férjemet értesítették, hogy az önéletrajz beküldése után jelenjen meg a munkáltatónál, mint kiderült 3 nap próbamunka után 20 emberből 4- et alkalmaznak majd, érdemes elmenni egyáltalán?
Figyelt kérdés
Nagyon pofára estünk, mert már azt hittük jó esély van az állásra...2015. febr. 23. 11:51
1/12 anonim válasza:
Érdemes.... olyan munkahelyet eléggé nehéz találni, ahol azonnal téged fognak alkalmazni....
2/12 anonim válasza:
20 emberből 4 az elég jó esély az állásra. "Mindössze" 16 embernél kell jobban dolgoznia a férjednek, máshol ez jóval több...
3/12 anonim válasza:
De ki is fizessek a ledolgozott 3 napot! Nem kell pofara esni, mindig van valaki jobb. Nem kell keszpenznek venni semmit.
4/12 anonim válasza:
Érdemes
A férjemeknél is így van, próbanapot nem fizetnek ki, de megéri
5/12 anonim válasza:
ja a próba napot nem fizetik ki.Teljesen jó nem,egész hónapra,megvan a munkása.2-3 naponta behívja őket mondván próba munka.A járulékokat megússza,a dolgozó meg mehet a levesbe.Dolgozott ingyen.Dolgozna neki a jó k..va anyja.Érdekes régen,nem volt próba munka,oda ment fel vették kész.Ez mind arra megy ki,jól sporoljon a maga javára,a mások kárára.
6/12 anonim válasza:
Meg jo, hogy kulfoldon jogtalan lenne probamunkat nem kifizetni.
Amugy nem 3 honap a probaido?
Erdekes, hogy a levelre hivjak, dolgozon ingyen 3 napot, nincs is interju?
7/12 anonim válasza:
Figyeljetek! Próbamunka, próbanap nincs! Olyan meg végképp nincs, hogy nem fizetik ki. Ha a munkáltató ki akarja próbálni, hogy dolgozik az egyén, akkor be kell jelentenie azokra a napokra egyszerűsített bejelentéssel, és természetesen KI KELL FIZETNIE. ha ezeket nem teszi meg, akkor bejelentés nélküli foglalkoztatásról van szó, azaz FEKETEMUNKA, sőt szerencsétlent nemhogy feketén dolgoztatják, de ki sem fizetik.
8/12 anonim válasza:
Én elmennék akkor is ha nem fizetik ki.Veszíteni való nincsen,nem mindenhol fizetik ki a próbanapokat.Voltam én is így,végül engem választottak.Szerintem 3 napot megér a dolog,mégha nem fizetik ki akkor is,mert lehet ő rá esik a választás.Nem kell agyalni,menjen el,aztán csinálja.3 nap nem a világ vége,viszont ha őt választják,akkor utána megoldodott a munka probléma.Szerintem egy próbát megér a dolog.
9/12 anonim válasza:
Én úgy 6! kör után kerültem be a munkahelyemre. Önéletrajz alapján először is alkalmas vagyok-e, majd volt egy telefonhívás, ahol tovább interjúztattak, majd be kellett mennem egy csoportos megbeszélésre, ezt követően jutottam el ténylegesen a céghez személyes interjúra, majd volt egy teszt nap, és végül egy próbanap után jeleztek vissza, hogy bejutottam. 6 embert vettek fel, és azt hiszem, hogy több, mint 80-an jelentkeztünk...
10/12 anonim válasza:
utolsó vagyok, véletlenül elküldtem, tehát mindenképp menjen el, mert nem tudhatja, hogy nem-e rá esik a választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!