Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A statisztika szerinti 165...

A statisztika szerinti 165 000 ft nettó bérhez képest ti mennyit kerestek? Mennyire ez a valóság ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nekem nettó 102.000 ft, sajnos a statisztika alapján nagyon alulmaradok.... És nem várható béremelés... :(
2016. máj. 10. 15:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Csak mert az Ibidenben van most év alapján emelés,meg ott van csúszófizetés 4 havonta...

Tegyük hozzá azért a munkáért a világ összes pénze sem lenne elég, 4 évet lehúztam, de az 500 ezres nettó sem tartana ott egy perccel sem tovább, de am való igaz, sok 8 általános végzettségű két kezét összeteheti, hogy gyári munkára, még ha egy full egészségtelen környezetben éjszakázva is, de kap 160 ezreket kézhez, mert sok gyárban fele a fizetés. A sok cafetériát nem is említve..

2016. máj. 10. 23:21
 12/21 anonim ***** válasza:
De igen Ibiden . Én is csak azért birom 10 ébe mert olyan helyen golgozom ahol alig csinálok valamit
2016. máj. 11. 07:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Havi 220 nettó 29 éves/f szakmunka
2016. máj. 11. 17:25
 14/21 anonim ***** válasza:

Havi nettó 250-550 között, bónusztól függően. Az átlag a 350.

23/N

2016. máj. 11. 17:30
 15/21 A kérdező kommentje:
Húúúú, nagyon szar fizetésem van, mondjuk közalkalmazotti, sok munka kevés fizetéssel.... és diplomás vagyok, nyelvtudással és 32 éves, tehát már kezdőnek sem mondható:(
2016. máj. 12. 10:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell közalkalmazottnak lenni, az sosem lesz jobb.
2016. máj. 12. 12:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Amúgy a közszféra az egy vicc. A sok idióta politikus még mindig nem látta be, hogy a versenypiachoz képest kb. a felét kínálják a munkavállalóiknak (vagy akár kevesebbet, mert ugye a piacon van differencia, a közszférában tök mindegy, mihez értesz, ugyanannyit kapsz). Persze csodálkoznak, hogy nem hatékony a közigazgatás, a dolgozók motiválatlanok, semmi nem megy úgy, ahogy kéne. Persze az ilyen barom arcúak, mint Matolcsy, havi 5 milliót kaszál, mert az ő "munkája" olyan marha sokat ér.
2016. máj. 12. 20:13
 18/21 anonim ***** válasza:
250-300ezer netto kornyeken keres az osszes ismerosom otthon.Szakmunkaval.Angliaban 550ezer korul van a nettom, ebbol ugye lejon 200ezer az alberletre
2016. máj. 14. 11:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Kint is csak úgy az igazi ha többen béreltek lakást azt mondják. Bár ha 350 megmarad is jobb munt itt
2016. máj. 14. 15:36
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen, valóban nagyon szar a közalkalmazotti fizetés és, hogy olvasom, hogy ki mennyit keres még jobban elkeseredtem. Persze örülök annak, hogy többen jól keresnek és nem irigylem senkitől, de azért az rossz, hogy az állam ennyire kihasználja azokat az embereket, akik nekik dolgozik.Legalább az arányokra figyelnének, mert egyes vezetők fizetése irreálisan sok, és soknak még több állása van 8 órában. Csak tudnám, hogy végzik egyszerre, ha nekem is bent kell lennem, magyarán párhuzamosan én nem tudok máshol is dolgozni. És a túlórák miatt (amit megjegyzem, ingyen végeztetik) esélyem sincs még egy állást keresni. A legtöbb üres álláshelyre meg közfogisokat vesznek fel, ingyenmunka ezerrel megy ebben az országban....
2016. máj. 17. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!