Romániából (erdélyből) mennyi ember jött át dolgozni Magyarországra amióta van kettős-állampolgárság? Statisztika van erről?
Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 11:12
1/8 anonim válasza:
Nincs. De sok. Nézegesd a román statisztikákat a román népesség etnikai megoszlásáról.
2/8 A kérdező kommentje:
1, Én is így érzem hogy sokan. Itt ahol dolgozom sokan jönnének onnan dolgozni de nem veszünk fel senkit. De azért durva hogy tájszólással (furcsa szavakkal) egy állandóan kommunikációval foglalkozó cégnél akarnak elhelyezkedni.
2016. jan. 11. 11:19
3/8 anonim válasza:
Sokan biztos bár előtte is tömegével jöttek át dolgozni igaz feketén.
4/8 A kérdező kommentje:
3, Rendszerváltás után ezrével jöttek. Ha megnézed a politikai elitet nem egy és nem kettő ilyet találsz.
2016. jan. 11. 11:31
5/8 anonim válasza:
Én most nem az elitre gondoltam főleg, a 2000 évek elején elöntötték az ország keleti felét és nem a fehérebbik fajta. Mezőgazdaságban azóta is csak ők dolgoznak mert annyira leverték az árakat, hogy magyar ember annyiért nem dolgozik.
6/8 A kérdező kommentje:
5, Tudom. 100%-ig igazat adok, mert láttam ilyet! Tudnék mesélni arról hogyan hozták át őket a mai Fideszes képviselők dolgozni...még románokat is nem csak erdélyieket.
2016. jan. 11. 11:39
7/8 anonim válasza:
Építőiparban is sokan vannak, nekem nincs bajom velük.
Az a baj, hogy akinek építőiparban jó szaktudása van, az elment rég külföldre, aki meg maradt az meg lusta dolgozni, így maradnak a cigányok, románok, erdélyi magyarok.
8/8 anonim válasza:
# 7
Azért vagyunk még néhányan. Csak nem akarnak rendesen megfizetni, így nincs is az a nagy hajtás... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!