Nektek is szokott olyan előfordulni ha pályáztok CV-vel email-ben hogy egy cég nem válaszol egyáltalán?
Decemberben jelentkeztem egy állásra, a hirdetésben ez állt: "csak a minden követelménynek megfelelő pályázókat áll módunkban értesíteni". Minden követelménynek megfeleltem, azóta is értesítenek.
És ez egy nem túl nagy cég.
Köszi a válaszokat, még annyit akartam hozzáfűzni hogy nálam viszonylag sok ilyen van.
Persze be is hívnak több helyre, és lemennek az állásinterjúk, de ezt egy kicsit furcsállom.
Mind1.
Azért furcsállom, mert az interjúkon az emberek olyan "normálisak", lehet velük beszélgetni értelmes dolgokról, stb.
És akkor küldöm a CV-t egy cégnek aki a profession.hu oldalon hírdet, erre semmi reakció.
Szóval nem is tudom mit gondoljak ilyenkor, mit kellene tenni. Felhívni őket? Hát igen csak ugye minek hírdet az olyan aki nem is nézi a postafiókját... Az a duma meg hogy jaj biztos "elveszett" a levél, na az totál kamu. Kész
Semmit nem kellene tenni, ilyenkor egyértelmű, hogy nem érdekled őket.
A miért is egyértelmű: akár 1 percet is rászánni olyanra, akivel a cég nem akar foglalkozni logikátlan, inkább szán bármelyik cég 1 perccel többet arra, akivel dolguk is van...
Tehát személyesen voltál bent állásinterjún, gondolom azt mondták jelentkeznek, aztán annyi, eltűntek?
Az komoly cég lehetett :D
Hallod ezek vérprofik voltak.
Maximális komolyság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!