Vevőszolgálat, IT szektor, fizetési igény? Lent
Mennyire IT és mennyire vevőszolgálat... vagyis nem mindegy, hogy egy nagy áruházban pendrive-okat vásároló magánemberek vevőszolgálata... vagy IT cuccok exportjának vevőszolgálata... vagy IT fejlesztő cég megbízóinak vevőszolgálata...
Egy éves tapasztalat - vagyis kezdőt keresnek, esetleg gyakornok jellegűt.
Kezdő fizu bruttó 200 (áruház) és 300 (IT-s végzettség, nemzetközi partnerekkel való kapcsolattartás) között lehet valahol, a munka jellegétől függően.
Semmiképp NE nettó fizut kérj egy multinál... inkább számold ki, hogy mennyi bruttót kell kérned egy x összegű nettóhoz. Rendes cég szóba sem áll veled, ha nettó fizut írsz!
nem értem miért kell ez a fejtágítás, sehol sem írtam, hogy nettó fizut írnék/mondanék, tisztában vagyok vele, hogy bruttó kell.
ÉÉÉÉs írtam a kérdésemnél, hogy MULTI...szóval nem a pendrive vásárolgatós verzió.Pedig nem írtam olyan sok mindent a kérdésemhez, hogy ne lehessen végigolvasni.
Friss diplomás kölyök vagy, mi, aki azt hiszi, hogy a diplomája meg a nyelvismerete miatt majd félmillás fizetésekkel könyörögnek, hogy menjen oda dolgozni?
Ha így válaszolgatsz arra, aki leírja a lehetőségeket, akkor tudod mit, kérj amennyit akarsz, max. nem te kapod meg az állást.
Az összes áruházlánc multi (bocs), tehát abba a kategóriába simán beleférne, hogy a vevőszolgálati pultnál ácsorogsz (valóban max. bruttó 200-ért).
Végigolvastam a kérdést, sőt az előttem lévő választ is – aki nettót írt a javaslatában. Erre bátorkodtam megjegyezni, hogy az nem túl jó ötlet.
A fejtágítás pedig azért kell, mert te kérdeztél – az emberek pedig válaszolnak rá (vagy nem). Az jobb lenne, ha sok válaszoló csak 1-1 számot írna ide? Ha átlagolni jobban szeretsz, mint kommunikálni, akkor ne menj vevőszolgálatra.
Még soha az életben nem válaszoltam ilyen morcosan senkinek, de te kihoztad belőlem, gratulálok.
A válasz lényegét pedig csak ismételni tudom, rohadtul nem mindegy, hogy milyen IT, az IT szektor nagyon tág fogalom (még a vevőszolgálat is).
Nos,akkor tudom ajánlani a meditációt napi szinten, ha ennyi kihozza belőled az "állatot".
Igen, friss diplomás kölyök vagyok, 8 év Ausztriában lehúzott év után, 2 gyerek és egy gyes mellett csinált fősuli után, lassan 35 évesen.
Eleg frusztralt vagy kerdezo..Te vevoszolgalatosnak.. :O
Good luck...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!