Grafikusok, animátorok! Mennyi legyen/lehet a bérigényem?
Kiadványszerkesztő grafikus, 2D animátor, webgrafikus munkákra jelentkezek.
Pályakezdő vagyok. A végzettségem 2 éves felsőfokú szakképzés, és van némi szakmai tapasztalat, gyakornoki munkából, és mutatós portfólióm, angol nyelvtudás is megvan, de pályakezdő vagyok.
Abban a dilemmában vagyok, amiben sokan: Most hogy itt vagyok, mennyi lehet a bérigényem?
Esztergomban lakom, de Budapesti cégeknél, stúdióknál tudok munkát találni a szakmában, úgy tűnik eddig, ami nem is baj, közel van, és valamivel magasabb bérekre számíthatok, úgy tudom.
Van is egy állásinterjú kilátásban. De a kérdésem, hogy mégis mit mondhatok, ha az interjún kérdik a fizetési igényt? Kérdem azoktól, akik ebben a szakmában dolgoznak. :)
Természetesen most mindenek előtt munkát akarok, az az első és a fizetés második, hisz az első munkám lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Ui: Természetesen nem részmunkaidős állásra jelentkezek, hanem 8 órásra.
Köszönöm.
Igen, portfólió az van, ha nem is éles munkákból, de meg nem valósultakból tudok mutatni minőségi anyagot a jelentkezésnél, kérik is ezt természetesen sokszor.
Sziasztok! Nah tehát, azóta eldőlt, a vége 138.000 nettó lett.
Ha más is keresne választ erre a kérdésre, akkor tudja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!